Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fencypunk

Marketing

švigi su se vratiLi starci...pa se zato ne javlja....LOL!!!!

hehee....da, tako je....šviga se niš ne javlja....cc....nadam se samo da je živa i zdrava...jer ko zna šta ona tamo radi....pitaj boga!!!...ma nezna ni bog!!! ...hehe... ma ja ne vjerujem u boga...
ma oke....imama i ja svog boga, ali va neču reči ko je to....
...nego, moja frendica piše post umjesto mene....i napiše cijeli ogroman neizmjernokilometarski post.....i stavi ovu lijepu slikicu....i....pufff!!!....klikne objavi...a ono ju izbaci.....ma fakju!!!! ali, sve je to oke, sve je to za živa bića sa živcima et di end!!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
nego, ko prvo ljudovi moji, da vam se iskreno od srca zahvalim na vašim upičkumaterkolikoihje mnogobrojnim komentarima.... ma nije bitno koliko ih je...bitno je kakvi su..... a pošto i nisu baš neki nabijem ja sve to nakurac!!!! ...ooooo, jesmo prosti danas....hohoho....:)
...inače ni ovaj post ne pišem ja nego moja frendica u moje ime....znate, ona mi čita misli....uuuu....samo što ja nisam toliko prost....ali oke!!!!
...nego, ja vam ljudovi sutra ujutro imam turnir......(za vas neupućene jadne dušice---ja treniram d TENNIS...)...hmmm, da..... jednom mi se čak desilo da sam reketom udario onu žutu lopticu....hhaha....ali da, to je bilo daaaaavnooooo....a i bilo je sasvim slučajno, pa.... al ajde, recimo da mi ide.... nego šta tu sad ne valja??? ....sutra je tirnir....U.J.U.T.R.O...... to znači U=useri....J=jutarnje....U=ustajanje....T=trebam.....R=rakiju....O=odmah!!!!!
...daaaaa......ali sve je to don't worry be happy..... ili kako kaže moja frendica....gay is ok!...weeee....bravooo!!! ali ona je luda.... nije luda kao ono kad nekom kažeš da je lud....neeeee....ona vam je luda, luda-luda....ko luđaci iz ludnice....otprilike....nebi htjeo da se jadnici uvrijede....=)...LOL....haha
...ma da....ja sam se trebao ove godine prebaciti u neku drugu školu, ali propade mi plan!!1..hehehe.... ma oke ajde, bi osam malo malo malo tužan, ali i to ima svoje dobre strane, pa mi se sad tako čini i najbolje.... nego, da...znam da su vam ovo posljednji dani ove tzv. uživancije koju bih ja rado prokomentirao uživancija ti je zakurac!!!...a ja vama tu brijem o školi....ali eto....lupit ču si 2-3 šamara, za vaše veselje!!!!
...nego još sam jednu stvar htjeo napomenuti i priopćiti prije nego što post objavim, a to jest da sam jedno vrijeme, i to ne tako davno kao što se čini, furao neku depresiju..... da....užas....i tako sam ja brijao po toj nekoj depri....a sad shvaćam kako nije bilo nikakvog razloga tomu....ali oke, bolje ikad nego nikad!!!! i shvaćam da je to s moje strane bilo jako djetinjasto i sebično..... ali oke, nečemo sad svu krivnju meni nabacit....mislim, svi smo mi malo razmaženi i sve to u određenim okolnostima i situacijama....
....da, samo to....i još nešto.....ŠVIGA, JAVI SE....'BEM TI SVE!!!!! ....i to je to....zahvaljujem frendici na preglupom postu...iako upravo ona piše ove zahvale, pa hajmo zaključiti da sve ovo i nema baš nekog smisla.....ali u bitit GEJ IZ OKEJ!!!! i doći će MeLa u umag....a vi neznate melu.... bude i SiLvio svratio....ali neznate ni njega...;)....bok ljudovi!!!!

Post je objavljen 25.08.2006. u 10:31 sati.