Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aimemeni

Marketing

jebote al' ima idiota

Ustanem se u 5:35 - lovim bus za Krk gdje stižen na vrijeme u 7:13 jer majstor, koji je za***ao pad na balkonu urezanom u krovu (koji je iznad dnevnog boravka) tako da ostaje voda, dolazi oko 8:00.
Čekamo mi, čekamo.... zovemo 1x, 2x, ostavljamo poruke. Ništa!!!! A u pm!!!!
Kreten se nije ni javio, a kamoli pojavio.
Zvao oko 21:00 javiti da nije došao - no shit kretenčino!!!!! Kao dolazi sutra - a to što naš sat rada skupo košta i nemam namjeru trošiti vrijeme na njegove idiotarije i to što sam potratila dan - nikome ništa!!!!

E nakon toga dolaze 2. "majstori" rade krov - a nemaju ni štemalicu, ni kabl, ni čekić - nikaj - pa kaj si onda došao!!!!
Naravno sfušaju posao do jaja - zabiju najilon (sprečava nakupljanje vode) na dašcice umjesto ispod njih!!!! Pa bit je da voda otiče, a ne da ostaje pod krovom!!! To znam i ja - ono blond chick.
Nakon toga (micanje crijepova, ponovno slaganje,... e da kažemo im zabij čavao u svaki crijep!!! jer to je sjeverna strana i kad zapuše bura sve leti. Da, da bude. Makneš se na sekundu i naravno nije zabio! Pa zabi jebeni čavao u svaki crijep!!! "Pa zašto?" kaže on. Zato jer smo tako rekli - eto zašto!!!!) zadnja 2 reda crijepa su preravni i voda ne odlazi baš by the book - i kažem mu to - on meni pogledaj bolje!!!! Ma je**m ti ma**r - nisam čorava idiote!!!! I Darling i buraz i ja - grakt, grakt i opet nije sve kako treba.
I to sve zato kaj se čovjek koji nam je radio prošle godine ozljedio. Joj, zakaj!?
Izludila sam skoro!!!!



Post je objavljen 24.08.2006. u 22:47 sati.