Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/exanafat

Marketing

Nakon 2 mjeseca

I tako su mi prolazili dani.
Gledala sam ljude i mislila kako li su sretni. Mirno zive. A ja zivim u strahu od debljine,u strahu od hrane,u strahu od mene same. U zatvoru. Smjesno,slobodna sam a sama sam se stavila u zatvor i napravila si zivot bijednim i jadnim. Stanje s deckom bilo je sve gore,on me upozoravao da pretjerujem,cak mi je rekao da grozno izgledam.
Pomislila sam - kako grozno - pa ovo je ono sta se trazi,ovo je danas jebena ljepota. Al on mi je tupio da se pogledam u ogledalo,da si opipam grudi.

Imala sam srece da sam fantasticno bila gradena prije ovoga,imala sam doista mjere 90-55-95.
Velike grudi - 4.vorku,stuk tanak ko list papira,i malo vecu guzu od savrsenih mjera. Isprcenu i primamljivu. Decki su me obozavali ,bila sam u centru paznje,sa puno njih,mogla sam birati. Bila sam njihova miss,ljepotica .......a pretvorila sam se u krpu,u vjesalicu.

Za samo 2 mjeseca,sa 55 kg,dosla sam ViSINE 165 na 39 kila. I to je izgledalol ocajno,sve hlace su mi padale,najmanji brojevi u ducanima bili su mi veliki.Stuka nisam ni imala. Sise su mi se snizile na 2vojku. Zapravo jedino su one bile ono sta se na mojem mrsavom tijelu vidilo.
Gace su mi stajale tako da mi je izmedu njih i tijela bila rupa,jer mi je trbuh bio toliko uvucen,kosti su mi strsale na sve strane,zdjelicne,kljucna kost,kosti lica,na rukama- bile su mi ruke kao kosturove. Sama sam se sebi pocela gadit.

Al i dalje sam jela zdravu hranu,jabuke,jogurte,meso,povrce,integralne kekse,zitarice,light mlijeko........nisam htjela pojesti tu buhtlu,taj burek,taj hamburger.

Znate zasto se mrsave i ana cure tolko gade na "debele" tj-one koje izgledaju normalno ??
JA cu vam reci zato jer ja to znam,jer je to istina - zato jer su ljubomorne. Da ljubomorne !!!
I ja sam ih gledala,i mrzila sam ih,vidila sam neku curu koja je izgledala kao i ja prije,lijepa,prekrasna,normalna i prekrasno gradena,sa lijepom guzom,zamamnim grudima.ravnim trbuhom. Gledala sam ju puna mrznje......prokomentitala sam decku - vidi ovu debelu,ruzna je,debela ko svinja,debela krava,ogavna glupaca puna celulita,debelo krme,mrzim ju,mrzim ju.On me u cudu pogledao i rekao kako je zgodna,da sta mi se cini? I da sam i ja nekad bila tako lijepa.

To me razbjesnilo ko nikad,izasla sam iz sutobusa i pocekla vristat. Mrzila sam tu debelu prasicu jer je bila normalna,jer je mogla pojest burek kad je htjela a da ne osjeca griznju savjesti,jer je mogla pojest buhtlu kad je htjela a da ostane ista-lijepa privlacna i normala. Mrzila sam ju jer je imala zivot,jer nije mislila o hrani,jer nije bila u zatvoru,jer je bila slobodna radit sto zeli.......jer njena hrana nije bila njen zivt nego samo potreba,ponekad radost i uzitak,jer je zivjela punim plucima,slobodna od straha..............slobodna od svih strahova,od svih bolesti uma.............slobodna i lijepa.................................i mrzila sam ju.KAo i sve ostale normalne cure. Zato sam ih,nemajuci dtrugo rjesenje,nazivala debelima,gadila se na njihovu debljinu a zapravo sam bila zavidna.Jako.....

Htjela sam opet biti kao one........doista sam to htjela. Oslobodit se zatvora i pocet zivit.

Post je objavljen 24.08.2006. u 15:23 sati.