[povremeniQ]
Pregled vijesti za 24.8.,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[povremeniQ]
Pregled vijesti za 24.8.

»O Vanni Vinci je Darko već pisao ovde, a šta Francuzi misle o njenom novom albumu? Nije im se baš dojmio... možda bi bolje prošla da se radnja dešavala u svemiru...?

»No, kad smo kod svemira – zanima li nas Nathan Never? Ako je odgovor potvrdan, evo previewa nekoliko tabli iz idućih brojeva, nakon kojih se nameću dva pitanja – hoće li Paolo Di Clemente konačno naučiti da crta, i hoće li dekara početi da objavljuje NN, sad kad su zombiji počeli da se pojavljuju u njemu? Verovatno ne, u oba slučaja...smijeh

»Tom Brevoort, jedan od glavnih urednika u Marvelu, na svom je blogu organizovao interesantan eksperiment. Dobrovoljci koji se prijave tokom dve nedelje treba da izigravaju urednike, daju inicijative za povećanje prodaje, i sve skupa pokažu kako bi to oni vodili Marvel... a Brevoort će im govoriti gde, kako i koliko greše. Prva dva doborovoljca trenutno prolaze kao bosi po trnju, ali to nije razlog da se vi ne prijavite! Hajde hajde, znam da bi svi da vode Ludens, ali nije ni Marvel za baciti. ;)

»Vest za Magica: biografija Chea... u mangi!

»Grant Morrison hebe qevu Franku Milleru. S punim pravom, ako se ja pitam. Go Grant, go!thumbup

»I za kraj, u sitne sate – T&A. Dok fanovskih filmova sa super-herojima ima na tone, meni se dopao ovaj sa Power girl - glumica je priQladna. ;)

(djole)

Post je objavljen 24.08.2006. u 00:27 sati.