Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/insideofmyheart

Marketing

Zivi se od srijede do srijede...

heh... bas sam se iznenadila kad sam vidjela sve ove komentare! Za Domagoja; nazalost, od 5 mailova mi ni jedan ne sljaka, komp mi je malo u banani! Instaliraj si msn messanger! ja sam vec stavila tvoju adresu medu svoje prijatelje, ali nikad te nema online, pa ga vjerojatno ni nemas instaliranog!
uglavnom... JAKO SAM DOBRE VOLJE! Veceras se ide u piranhu - bas sam brojala koliko ce nas bit, negdje preko 20. znaci... cijela ekipa! heh... bit ce hebeno. Nekakav je white party, kao ponovni povratak u Zg nakon mora! Eh da... bit ce i Marko! Marija mi je danas rekla, srela je jednog njegovog frenda (koji je pisao one poruke). I taj je zivi debil, navodno je on poceo meni slat poruke s Markovog moba, onda je kao Marko nastavio kao da ne ispadne picka. Drugi dan, kad sam mu ja ono poslala da cemo bit frendovi, on je reko da NEMA POJMA ZA NIKAKVE PORUKE I DA JE ON SPAVAO! Eto kako laze... znam da je one zadnje poruke ziher on pisao, i da nije srao u njima, skoro 100% sam sigurna da mu je bar mrvicu stalo do mene, i zato je to sve i napisao, makar mi on nikada ne bi prvi poslao por.da Nino(njegov pametni frend) nije posalo... Ne znam kak ce mi bit kad ga vidim... to cu vam sutra napisati, ali stvarno mislim da sam ga preboljela! Vidjet cemo...
Jucer sam se cula s komdom iz Vodica. Moj najbolji frend Luss kod kojeg sam ja trebala ici u Zadar na more, jucer je bio u Hacijendi... Htjela sam se ubiti, mogla sam biti s njim dolje, a nisam... Poslala sam mu poruku da sam eto, mogla doc dolje,al sam sama sebe sjebala. On mi je ovak odg: "utorkom u hacijendi, ha, tvoja glazba, kad cujem tu glazbu odmah se sjetim tebe" ... Htjela sam samu sebe ubiti, zakamuflirati i baciti u Savu jer nisam otisla dolje! (bas mi se svida ova rijec zakamuflirati... heheh). Uglavnom, pito me kad cemo se vidjet ,da dodem dolje.. i odjednom prestao pisat (tipicno za njega), ja sam mu jos poslala poruku da mrzim kad ekipa prestane pisat bez pozdrava i nek uziva, ali nije nista odg. Ma... ak me hoce vidjet... lijepo mu je prosle godine otvorena nova autocesta pa neka se uputi pravac Zagreb! Do tad... ja sam u Zagreb,a on dolje. I onak radi do 20.9. bar se sjecam da mi je tako rekao.
E sad... vec par dana se non-stop dop. s jednim deckom preko neta. Ne zelim bas previse pisati o njemu, iz nekih razloga, jer eto... nije bas da je on skroz nepoznata osoba. Uglavnom, reko mi je da mu se full svidam i da bi nesto htio samnom, ali ja sam sad tak sva sjebana, ne treba mi nikakav tip. Ne znam... mislim da ce to ostati na prijateljstvu. Bar je tako za sada, makar on meni bas ne salje prijateljske poruke. Prekjucer smo Marija i ja bile kod njega, bila je hrpa ekipe. Mariji se svida njegov frend... decko tako dobro radi podlogu za muziku... strasno... Jucer smo ja i taj decko (nazvat cu ga... hm... Petar) bili na kavi. Ispricali smo se i tak... ok je decko, al za frenda, bar ga ja tako sad dozivljavam. Trenutacno sve decke dozivljavam ko frendove, osim ovog iz Vodica i Marka.Bas mi pase, razmisljati o nekom decku koji je daleko od mene, to mi se jos nije dogodilo! ... Imam feeling da ce danas biti jaaakkooo zanimljivo vani... jooj! Ja cu opet paradirati u kratkim hlacicama, makar nije tak toplo!
E da... treba pomoc! JA FAKAT NE KUZIM KAK STAVITI SVOJU SLIKU KO PODLOGU... JEDNOSTAVNO NECE MI PRIHVATITI... poludjet cu!!!!!!!
pusa svima....

nastavak... plavusa mi je upravo ostavila komentar da pogledam njen novi post! Pisala je o djevojci koja se bori sa poremecajem prehrane! Kao sto sam njoj u komentaru napisala, imala sam priliku vidjeti te djevojke, koje boluju od bulimije i anoreksije. To je stvarno zalosno... One sebe shvacaju debelima, a okolina ima osjecaj da ce ih zdrobiti ako ih dotakne! Naravno, uzroci su mnogo dublji od samog izgleda! Djevojke u pubertetu u najosjetljivijoj su dobi! Koliko puta smo se svi mi ( neki i sad) osjecali usamljeno, tuzno, neshvaceno... Svade sa stracima, neprihvacanje okoline... sve to utjece na ovakve stvari. Kao sto je plavusa rekla, veliku ulogu tu igraju i nasi mediji (tv, casopisi, reklame...). Danas su uzor djevojkama osobe poput Victorie Beckham (ima 40kh, stane u sinovu odjecu). Sjecam se jedne situacije... isla sam sa prijateljicom da si ona kupi hlace... i kada je rekla br.40, prodavacica joj je rekla da se ti brojevi MALO PROIZVODEE, jer su VELIKI!!!!!!!!!
onak hallo... ja sam po svojoj gradi sitnija, imam 167cm, 50kg i stanem u br.36, ali nikako ne mislim da bi sve zene trebale nositi taj koef.br! Danas, ako nosis br.38, ljudi te vec smatraju debelom! Tragedija!
Svim djevojkama koje boluju od poremecaja preharne, potrebna je strucna pomoc, od kompetente osobe za takve stvari! Nitko drugi im ne moze pomoci... i da... GDJE SU RODITELJI U SVEMU TOME? Ja svojima to nikad ne bi mogla skriti... itekako dobro gledaju sto jedem i kako jedem... Nikakvo povracanje ili (ne) jedenje po skrivecki ne bi moglo proc kod mojih staraca...
Ovo su ozbiljne stvari, o kojima se malo prica... zadnji put se sjecam da se o ovome pricalo u Latinici, ali i to je bilo davno...

Post je objavljen 23.08.2006. u 19:05 sati.