Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/eyes0without0a0face

Marketing

Umirem od dosade.....

Meni je stvarno "lijepo" u životu… Dođe mi stari jučer da ne smijem van. Ja ga zbunjeno gledam i rekoh ok. Dođe do mene Tonka i ja pričam s njom u dvorištu, pitam ja opet starog opet jel smijem van. Počeo mi je srat da neću ni danas moć van ak ću se tak ponašat, ja sam ostala zaprepaštena. Kaj je najbolje nisam niš napravila. Ali, ja sam po njegovom mišljenju stalno vani. A van idem u 5, i dođem oko 10, pol 11. U 5 izlazim iz jednog vrlo jednostavnog razloga: treba mi cca nekih 15-20 min, a možda i više do Jaruna s rolama. Pa, zato odem lijepo u 5, da sam oko pol 6 tamo. Kaj je najbolje, starci mi uopće ne znaju da sam svaki dan na Jarunu. Hvala Bogu sad su ovu Ljubljansku kolko tolko sredili. Inače, ja uživam svaki dan na Jarunu! :)

Napravim krug ili 2 oko Jaruna, sjednem na klupicu i onda se zajebavam s frendicom (Tonkom). Nekad znaju ić Civi i Pero s nama. U zadnje vrijeme stalno idu s nama. Inače, ja po cijele dane si dosađujem, gledam tv, čuvam nećaka i čekam da dođe 5 sati da mogu izać iz kuće i otić van!!!!!!

Da kažem, Ivča se jučer vratila s mora. I da, nagovorila sam staru da me pusti na 45 minuta van. Ali, bilo je jebeno tih 45 minuta. Nagovorile smo Teica i Ivča Civija da traži broj jednog tipa!!! Ja sam mislila da će se snijeg spustiti kad je rekao da će tražiti broj. Ma, Cici je pravi frend i ovim putem mu se zahvaljujem.
Idem ja sad, dosađivat si, kao i obično.

Pozdrav svima, puno pusa!!!!
Najviše pusa: Tonki, Ivči, Tei, Jojo, tipu s mora i naravno tipu s Jaruna :)


Post je objavljen 23.08.2006. u 14:30 sati.