Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lansarote

Marketing

Džesika odbila Bušov poziv

Američka pjevačica Džesika Simpson,iako je ranije pristala,odbila je poziv da sudjeluje na prestižnom banketu kojeg organizira Nacionalni republikanski odbor u svrhu prikupljanja sredstava za jesensku izbornu kampanju u SAD.Simpson je trebala biti zvijezda tog događaja,a republikanski čelnici su joj kao nagradu ponudili privatnu audiciju audijenciju s predsjednikom Džordžom Bušom.
Banket je koincidirao s posjetom Simpson Vašingtonu ,gdje je ona trebala lobirati kongresmene i senatore u ime humanitarne organizacije¨¨Operation Smile¨koja vrši besplatne operacije na deformiranoj djeci u siromašnim zemljama.
Simpson je načelno pristala na sudjelovanje u banketu, ali se u posljednjem trenutku predomislila,ostavivši Buša i republikance duboko osramoćenima.Njeni zvanični predstavnici navode da je poziv odbijen da ne bi naškodila imidžu¸¸Operation Smilea¸¸ kao "nestranačke organizacije".
Simpson je jedna od rijetkih pripadnica američkog šou biznisa koja je 2004 godine podržavala Buša za vrijeme njegove izborne kampanje.
Dnevni avaz 17.3.2006

Post je objavljen 23.08.2006. u 12:10 sati.