Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Goebels je živ i zove se Miljeko Manjkas

Medijska hajka na homoseksualne goste koja se ovih dana vodi iz Večernjeg lista najobičnija je zloupotreba medija i manipuliranje informacijama. Tendenciozni natpisi ispod slika koje uopće ne moraju imati nikakve veze s tekstom, izmišljanje događaja, kao što su izmislili da će Torcida doći na Hvar batinati homoseksualce koje je glavni tajnik Torcide demantirao i najavio tužbu protiv Večernjeg lista, klasičan su primjer Gobelsovog načina informiranja kojeg provodi Miljenko Manjkas, glavni urednik Večernjeg lista.

Sada je valjda jasnije onima koji su se čudili zašto Mesić tuži Večernji list zbog lažnih tekstova, jer to što rade u Večernjem listu nema veze sa slobodnim novinarstvom, već sa huškačkom propagandom pojedinaca u rukama imaju moćno oružje, medij. Čudi me da iz Hrvatskog Novinarskog Društva još uvijek nitko nije reagirao i osudio takvo pisanje.

Ova zemlja prepuna je lažnih moralista koji tako zdušno skrbe o moralu ove zemlje i odlučni su prognati svako razmišljanje koje se razlikuje od njihovog zatucanog poimanja načina života. U tim zatucanim glavama nije u redu biti homoseksualac, ali je u redu biti korumpiran političar, ratni profiter, liječnik koji uzima mito ili pak sudac koji oslobađa ratne zločince.

Te zatucane glave ne razmišljaju o tome koliko štete lokalnom stanovništvu Hvara koji žive od turizma. Lako je pametovati iz Zagreba Miljenku Manjkasu i njegovim istomišljenicima jer ti tendenciozni tekstovi nanijet će štetu „tamo negdje daleko na nekakvom Hvaru“.

Zbog takvog manipuliranja informacijama policija je morala poslati pojačanje na Hvar (naravno to sve plaćamo mi porezni obveznici) kako bi pazili na sigurnost turista jer kad provodite huškačku kampanju uvijek će se naći neka budala koja će popušit takvo pisanje i koja će stvari uzeti u svoje ruke. Sve to na kraju doći će do inozemnih medija koji će Hrvatsku predstavit kao zemlju koja nema tolerancije spram ljudi drukčijih sklonosti, u kojoj morate pazit da vas netko ne pretuče, a sve zbog par budala kao što su Miljenko Manjkas i slični mu.

Post je objavljen 23.08.2006. u 11:25 sati.