Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zenadojaja

Marketing

Vjenčanja i sprovodi

..nekako mi je tema za temom sve crnja..al tako padne grah..

Čekala sam da dragi dođe s probe pa da možemo u malu šetnjicu...i tako šetamo, pojeli čokoladu s lješnjacima..i priča mi, kako se negdje u Sisku dogodila tragedija onako..gotovo tragi-komičnih razmjera..ne znam da li je tko što čuo o tome. Bila je momačka večer, i (ljudi kažu) zaručnica je poručila svome mužu, vjerojatno u polušali, da odmah poslije momačke ide doma, da ne radi gluposti, jer će biti sprovod umjesto vjenčanja..i bi momačka večer..a vjerujem da znate što slijedi..budući suprug, ili suprug to be, poslije momačke sjedne mrtav pijan na motor i zaleti se u stup i pogine.. .. priča mi je zvučala malo nevjerojatno..pa sam na netu potražila nešto više o tome..što reći..

Vijest ide ovako:
Jučer (20.08.2006.) oko 13:05 sati u Galdovačkoj ulici ispred kućnog broja 227 smrtno je stradao J.K. (1980.).
Do nesreće je došlo kada je J.K., uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad motociklom Yamaha R-1 te je sletio izvan kolnika i tijelom udario u stup javne rasvjete uslijed čega je preminuo na mjestu nesreće. Motocikl kojeg je poginuli vozio nije bio registriran, kratko je izvjestila PU Sisačko moslavačka.
Kako doznajemo nesretni J.K. trebao se iduće subote oženiti.
no namcor

..prva pomisao mi je..dragi namjerava kupiti motor.. ma ne da namjerava, to je više životni poziv..i zamišljam sebe na mjestu te djevojke namcor ..ma ne..vjerujem da će biti pametniji..




Post je objavljen 23.08.2006. u 01:22 sati.