Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dobilasi1

Marketing

Close the Doors and Paint Me Black!

Ne pitajte, naslov… Nekakva me čudna euforija spopala… Sam sam doma, sve sam zamračio i napićio mjuzu (bas do daske), Prophetse… Sve je tak spooky (Sway), mračno, a i ja sam neki čudan feeling… Napuho me vjetar… To se događa… Kad sam u nekakvoj crnoj melankoliji, još kad je neka prigodna mjuza, hodam nekam, još i noć… Meni čarobno vrijeme (i rano zimsko jutro). Sav popizdim, nekakva tužna euforija, sve u meni oće eksplodirat… Fora!!! Još je večeras puho (dosta jak) vjetar. Nisam htio ić doma, pa sam nastavio (ko luđak) hodat po kvartu, al sam skužio da nema svjetla doma, pa, reko, da isprobam zvučnike.
Jučer fakat nije bio dan za tehnologiju! Tipkovnicu sam "popravio" (čim sam objavio post), zapravo neš klepeće unutra i sam sam je malo protreso i super! (Baterije već 2god nisam mijenjo, nisam ih uopće mijenjo, pa mi je bilo čudno kak su baš sad crkle!) A zvučnici… Skoro sam ih poslo u Split (tam je servis, da mi ih zamijene) i to sam sam moro platit (50ak kn). Sva sreća da me stari natjero da, zadnji put, provjerim… I naravno da rade, bio sam ih krivo (nedovoljno) ukopčo… headbang Kaj da velim… lud Baš bi bilo super da ih iz Splita pošalju natrag (još 50kn!) sa porukom "sve je OK, debilu!"… Točno mi to i treba napravit, budala blesava!
Zvučnici su savršeni, vrijedni svake kune, pa i više! Savršeni, čisti, jaki bas, super izgledaju (ponosno sam ih stavio na stol, čak i subwoofer, koji je najveća fora!), a i jaaako su glasni! Jelda, teta Nela? Pozdrav mojim super susjedima (pogotovo njoj) kaj trpe mene i moju šarenu mjuzu. I tnx kaj se (za sad) niko nije žalio.

Post je objavljen 22.08.2006. u 22:06 sati.