Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiktak

Marketing

I evo me opet!

Eto,nije me opet dugo bilo.Bila sam kod prijateljice u Filipu tjedan dana,a poslije u Malom Lošinju pet dana...i bilo mi je prekrasno.Ako niste,toplo vam preporučam da posjetite Mali Lošinj,okupate se na stijenama i prošetate nepreglednim uvalama u zalaz sunca...vjerujte,nikada nećete htjeti otići.Ne želim vam tu nešto previše opisivati,bilo bi predosadno,a opet ne bi dočaralo pravi doživljaj toga...jednostavno to sve morate samo vidjeti.
No,isto vam tako toplo preporučam da nikako ne idete na Lošinjsku tržnicu,osim ako baš ne gorite od želje da date 30 kn za kilu nektarina ili 40 kn za kilu smokvi (btw,za smokve se dovoljno malo prošetati uokolo i pobati bar dvije kile s poda).Radije odite u Konzum ili neki Market i kupite tri kile za istu cijenu.
I tako...razmišljala sam što ću ovdje napisati kad se vratim,smislila milijun tema,ali sve mi se čine dosadne.Toliko sam toga smislila da zapravo nemam o čemu pisati,a da nije urnebesno-dosadno.
I u zadnje vrijeme strašno mijenjam raspoloženja-malo sam sretna,malo tužna...užas,niti tri sata ne mogu zadržati jedno rapoloženje.
No da...u zadnje vrijeme nešto petljam s dizajnovima,ide mi nešto,ali mislim da može i bolje,pa...a možda jednom i objavim koji...

Nemam baš previše inspiracije pa neći sipati gluposti ovdje...veliki pozdrav svima! :=)



Post je objavljen 22.08.2006. u 13:20 sati.