Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/buzzfactory

Marketing

Drek nije obveza, sranje je potreba...

Svjesna sam da je to zbog nekolicine idiota kojih ima svugdje, pa tako i među gay populacijom, ali u zadnje vrijeme mi se zbog takvih mišljenje o homoseksualcima znatno promijenilo. I to iz stava "gay je posve okej", do stava "jebeni gejevi, serem vam se na glavu". Nemojte mi nabijati svoju seksualnost na nos, ona me ni najmanje ne zanima. Ja nikad nikom u životu nisam došla i rekla da volim muškarce i nikad nikoga nisam pitala je li gej ili hetero.
Poštujem vaš izbor jer je to sloboda i pravo svakog pojedinca, ali dajte se malo svima skinite s kurca. Nemojte paradirati gradom sa zviždaljkom u ustima u tigrastim tangama i tražiti nekakva prava. Takvoj osobi ne bih dala ni da mi čuva dvije nacrtane ovce, a kamoli ozbiljnije razgovarala. Na taj način se samo potkopavaju argumenti homoseksualnih udruga koje nastoje ozbiljno rješavati svoje probleme. Jer zbog navedenih majmuna ni ne dolaze do izražaja.
I nedavni incident na Hvaru.
Nekoliko, koliko sam shvatila britanskih gay turista je izbačeno iz nekog kafića jer su se nedolično ponašali i onda su oni ljutito izjavili da se više ne vraćaju u Hrvatsku. Da,najlakše se ponašati kao idiot i onda svaki napad na sebe tumačiti kao napad na homoseksualnu manjinu općenito.
Kako pišu novine, dečki su se počeli skidati goli i slikati si raširene stražnjice. I onda se čudom čudili kako ih je vlasnik kafića izbacio vani.
A Hvar u tom vremenu čuvaju specijalci. Koje plaćaju HRVATSKI porezni obveznici. Tako da bi se gay Britanci mogli mirno skidati i pokazivati si šupke.

Mater vam jebem.
kiss

Post je objavljen 22.08.2006. u 13:03 sati.