Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Dani udruga Virovitičko-podravske županije

Kako bi pokazali raznovrsnost rada i djelovanja udruga na našem području S.O.S. telefon – poziv u pomoć u suradnju sa Virovitičko podravskom županijom te pod financijskim pokroviteljstvom Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva organizira 02. i 03. rujna 2006. godine Dane udruga Virovitičko podravske županije gdje će se zainteresirane udruge tijekom dva dana moći predstaviti građanima grada Virovitice u prostorijama Doma oružanih snaga u Virovitici. Građanima će se predstaviti preko 40 udruga sa područja cijele županije, kao i nekoliko gostujućih udruga iz Slavonskog Broda, Osijeka i Pakraca
Udruge će se predstaviti na različite načine – neke kroz kulturno umjetničke programe u okviru prigodnog programa, neke kroz proizvode koje izrađuju u okviru svojih djelatnosti, a neke kroz prezentaciju svojih aktivnosti koje provode tijekom godine.
Na ovoj manifestaciji održati će se i promocija knjige „Vodič udruga Virovitičko podravske županije“ koji je izrađen i tiskan u sklopu projekta i u kojemu je predstavljeno oko 140 udruga kroz njihov kratki opis.
Kako je ovo prva takva manifestacija na području županije, svi sudionici Dana udruga Virovitičko podravske županije pozvani su i da sudjeluju na Okruglom stolu na temu „Primjeri dobre prakse i važnost suradnje nevladinog sektora i vladinih institucija“ kako bi iskoristili ovaj susret nevladinih udruga za razmjenu iskustva.
Dane udruga Virovitičko podravske županije otvoriti će službeno prvi dan manifestacije župan Virovitičko podravske županije, predstavnik Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i organizator S.O.S. telefon – poziv u pomoć.

Plan događanja:
Subota 02.09.2006.

09:00 - okupljanje udruga
09:30 - otvaranje za posjet građana
12:00 - svečano otvorenje Dana udruga
14:00 - okrugli stol
16:00 - prigodan kulturno-umjetnički program
18:00 - zatvaranje prvog dana udruga

Nedjelja 03.09.2006.

09:00 - 12:00 otvoreno za posjetu građana
12:00 - zatvaranje Dana udruga
S.O.S. telefon

Post je objavljen 27.08.2006. u 20:05 sati.