Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kova89

Marketing

nema nslova

Pregled magnetskom rezonancom ipak je vratio nadu Jensu Nowotnyju i Dinamovu vodstvu. Prema mišljenju liječničke službe maksimirskoga kluba njemački reprezentativac ozlijedio je menisk desnoga koljena, no konačnu potvrdu o kakvoj je ozljedi riječ znat ćemo danas.
- Mislimo da nije stradao križni ligament nego menisk, što je bolja opcija. Naime, ako je zaista riječ o menisku, oporavak je lakši i traje puno kraće - rekao dr. Josip Šojat i dodao:
- Snimke ćemo danas dati na pregled još dvojici specijalista i onda ćemo imati definitivnu dijagnozu. Isto mišljenje ima i dr. Saša Janković, također jedan od članova Dinamove liječničke službe.
- Kontaktirali smo i s njemačkim liječnikom koji je već operirao Jensa i danas nakon mišljenja specijalista bit će sve puno jasnije - rekao je Janković.
Ta vijest najviše je razveselila Josipa Kužea, koji u tom slučaju na gubi igrača za cijelu sezonu:
- Žalostan sam zbog ozljede, ali ako su naši liječnici u pravu, onda nije izgubljen za jesen. Nowotny neće moći pomoći "modrima" ući u Ligu Uefe.
- Jako ga je ovo pogodilo. Veselio se Dinamovim ispitima, ali i reprezentativnim, jer je opet dobio poziv od njemačkog izbornika. Šteta zbog ovoga, baš je počeo dolaziti u stanje u kakvom ga znam. No on je super sportaš i sve će učiniti da se što prije vrati na travnjak - završio je Kuže.


By:kova

Post je objavljen 21.08.2006. u 00:37 sati.