Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragomije

Marketing

šta trebate znati o meni...i ono šta ne tribate...

moj prvi post.veliki i značajan trenutak za cili ljutski rod.ja ću promjeniti pogled na svjet...
...moš mislit!ok.zovem se marija.imam 13 god i živin u Vranjicu-najlipje misto na svitu,pored Splita,a namjeravan se preselit na Sućidar-najbolji kvart na cilom svitu.ja se "preseljavam" već dvi godine jer je moj otac jako izbirljiv a to vam izgleda ovako:
idem u školu na Sućidar iz Vranjica-10 minuta autom i takom svaki dan iz škole u školu.i to već 2 godine!!!a zašto? zato jer moj otac jedne najovičnije pločice-po kojima ću gazit svaki dan-bira 5 miseci!!!i kada ih napokon izabere onad ih još triba čekat 3 miseca.a da ne govorimo da je moja mater pravo zanovjetalo pa ga svaki dan,svaki sat pita kada ćemo priselit.što znači da se svaki dan svađaju...
i tako tu još dodajte dva mlađa brata Veliki(7) i Mali(3).pjesnik bi reka:jako lijep i radostan je tvoj život.
inače imam hrpu frendova-u vranjicu i na sućidru-ali ih neću nabrajati jer znam da bi nekoga izostavila.spomenit ću da se poja "škrinja prijateljstva" procjenjuje na 8 bliskih frendova i 70-setak onih boljih, te na 100-tinjak poznanika.ovaj podatak možete zahvaliti mom bratu Velikom.
prepoznat ćete me po tome šta sam viša,"štanga"(to miu je jedan od nadimaka) sa ricastom smeđom kosom i smeđim očima.imam crvene starke,ray-ban naočale ali i pumice i neku "elegantnu odjeću"-kombiniram sve i svašta.
takvu osobu možete ujutro vidjeti u krevetu, a popodne u Sumpetru(Jesenice) ili u Vranjivu ili na bačama-tu se kupam, navečer po Vranjicu ili po Sućidru-tu izlazim.
slušam sve:rock,rap,hip-hop,punk... ali ne podnosim narodnjake!!!!
čitam sve i svašta a zadnje šta sam pročitala je Drakula.osim toga čitam stinea i obožavam knjigu Angus,tange i pravo pravcato ljubljenje.
neznam šta da vam još kažem ako vas šta zanima pitajte me!

osim toga na ovom blogu možete očekivati... svašta.moj je život jako zanimljiv.



Post je objavljen 20.08.2006. u 22:42 sati.