Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelofdespair

Marketing

Volim i to je sve što znam

Sadašnjost je zamjenila prošlost,a ja prošlost ne mogu da prebolim,nemogu da zaboravim. Dobro znam da ti ne značim mnogo,a još bolje znam da te ludo volim.
Prošlost je zamijenila sadašnjost..Zar tražim puno ako te želim pored sebe?Obećajem da me nećeš ni primjetiti da ti neću smetati,bit ću samo tvoja tiha sjena...Pusti me blizu sebe.Treba mi netko kao ti da razumije sve moje slabosti,i da me može barem malo voljeti.
U mome srcu bukti plamen ljubavi samo za tebe,svaki tvoj poljubac na srcu je ostavio neizbrisivi trag,svaki tvoj pogled ljubomorno čuvam duboko u sebi.
Zbilja san te pokušala zaboraviti.Željela sam da sve prođe kao ljetna oluja,ali sve je uzalud kad samo tebe volim i to sve više i više.Čudno je to,ali ja ne da ne želim nego neznam više živjeti bez tebe,tvoja ljubav me hrabri na svakom mom koraku i u svakoj mojoj radnji.
...
Sjedim u prirodi,slušam veseli pjev ptica koje svojom pjesmom slave proljeće i ljepotu prirode.Sve je tako lijepo,ali meni se od te ljepote srce još više steže.U mom srcu caruje zima i bezbrojne razorne oluje.Sva ta ljepota koju gledam i slušam za mene je samo neostvaren san,i daleki cilj do kojeg nikada neću stići...
Onog dana kada si otišao za mene je prestalo sve,moje je sunce zašlo za oblake i neće ubrzo izaći....


Post je objavljen 20.08.2006. u 00:07 sati.