Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

Čestitam ti djevojko!

Na plaži u jednom dalmatinskom mjestu, pojavila se normalno odjevena djevojka. Privlačila je poglede svojom ljepotom. Sjela je za stol, otvorila papire i nešto radila.
Do nje je došao stariji muškarac i pitao je : -Oprostite, gospodična , vi ste sigurno “vaga.” Nasmijala se na to i rekla: “ Ja sam čovjek, djevojka, a ne nikakva vaga!”
– Mislim, pokušavam pogoditi u kojem ste znaku rođeni i u kojem podznaku.
-A to vas zanima?!
-Da, i pogodit ću.
-Ne trudite se, sama ću vam reći: Rođena sam u znaku Isusa Krista, moga Spasitelja i Otkupitelja ljudskog roda! On je i moj podznak!
-Ali, gospođice, vi ste u horoskopu…
-Ja vam ne vjerujem u nikakve horoskope. Mene su moji roditelji odgojili u katoličkoj vjeri koja me uči da vjerujem u Boga, Oca Svemogućega, Stvoritelja neba i zemlje, i u Isusa Krista, Sina njegova jedinoga, Gospodina našega i u Duha Svetoga, Gospodina i Životvorca…Ja se toga držim i po tome se trudim i živjeti. Moj vam je životni ideal Gospodin Isus, uzor majka Isusova, Marija, a moj znak je ovo! Pokazala je križić s medaljicom i Gospinim likom na njoj na svome lančiću oko vrata.
Muškarac joj je pružio ruku : “Ja vam se divim! Želim vam sve najbolje u životu! Ostanite takvi kakvi jeste, budite dosljedni! Ja vam čestitam!”

(Iz katoličkog časopisa “Marija”)


Post je objavljen 19.08.2006. u 21:32 sati.