Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crazyrijecanke

Marketing

WHO ARE THIS KIDS AND WHY ARE THEY CALLING ME dAd!!!???

Javno se isptičavam ako ima grešaka u naslovu al to sam citirala sa majice nekog tipa koji se danas šepurio po ičičima. DA DA KAO ŠTO VIDITE NATALIA JE NAPISALA POST, no vratimo se mi neBITNIM stvarima, kod mene sve napušeno u uglavnom po starom, neznam o čemu da pišem pa ajd danas bila na moru i ispsovala sve strance koji su me nervirali a oni to nisu kužili kako ima retardiranih ljudi na ovom svijetu!!!!!!!!!!!!!!!!!! I bila ja kao dobra vjernica na trsatu i to 15 minuta, mia i ja dosle u crkvu skužili gužvu pristojno se okrenuli i izašli van, bile u gradu i tak.
E da danas tina i ja na moru i eto kaze ona da je skoro sve kupila za školu, pita ona mene jesi ti sa kupila-mislila je od knjiga- ja je obradovah: nit iam popis knjiga, nit iam knjige, nit iam biležnice, neam pojma kad trebam u skolu doc... i tak da nabrajam
E i moram se zahvaliti mii na njenom strpljenju-znat ce ona o cemu se radi....i na cd-ima....
Bas se ponosim sobom ful nisam psovala u ovom postu ahahahahaha-zanemarite
JA VAS LIJEPO MOLIM AKO NETKO IMA POPIS KNJIGA ZA PRVI RAZR. EKONOMSKE SKUL SMJERA UPRAVNI REFERENT NEK OSTAVI KOMENTAR PA CEMO SE DOGOVORIT-moja stara pizdi, kaže da moram kupit knjigejoj cujem da se ema vratila pa i nju pozzacham.
oke neam sa pisat pa se cujemo....e i molim vas ak znate popis da mi se javite,,,,,,,,,,,,,


Post je objavljen 19.08.2006. u 20:01 sati.