Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/eyes0without0a0face

Marketing

Uživam, dok još mogu...

Jučer je bio jeeeebeno dobar dan... Trebala sam ić van s Ljubicom, ali, nisam mogla (hm)...
Oko 8 sam išla s Teom, Jojo i Ljubicom van. Stalno smo po kvartu sretali 2 tipa na skuteru. Kad smo otpratili Jojo; Ljube, Tea i ja smo si sjele kod vrtića. I tak, opet ovi tipovi prođu. Dođe Tea, bez pol frke, stane nasred ulice i viče im:"EJ!!!" Ovi se okrenu, zbunjeno ju pogledaju, a Tea im pokaže da dođu k nama. Dođu oni k nama, i pitaju nas kaj radimo, a dobro su vidjeli da sjedimo... Tak smo malo s njima se zezali, pa su oni otišli. Poslije smo ih opet stalno susretali. A kad smo na kraju ostale samo Teica i ja, išle smo zgradama... I niš, opet su nas zajebavali. Da odmah kažem, Teica sad uživa na moru baš kao i Ivča. A, ja, trunem u Zg-u. Ali, imam ja Jarun. Na kojem sam u zadnje vrijeme stalno :)
Najčešće sam s Linom, dođemo do tamo s rolama i sjednemo, pa napravimo krug, pa opet sjednemo i opet krug, pa se odmorimo i odemo doma. Treba nam nekih 15-20 minuta do tamo. Krug nam traje nekih 15-20 minuta. I tak napravimo krug, pa sjedimo nekih pol` sata i tak još jedan krug... Nije nama tamo dosadno :)
U zadnje vrijeme je super! Jučer uvijek kad smo prolazili pored "Prljavca" puštali Gunse. Ono, kao, slučajno.
A danas sam ujutro išla s Josipom da si kupi tenesice. Kupila si je reebokice, baš su slatke :)
U gradu puuuuno ljudi, ipak je subota ujutro bila. Malo kasnije smo Jojo i ja otišla na Šalatu Mihaeli u bolnicu. Mogu samo reći da nije njoj dosadno u bolnici. Našla si je komada ;)
Gibam ja sad... Pusa svima, pozdrav!

Post je objavljen 19.08.2006. u 14:12 sati.