Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cankareva

Marketing

...DRUKALI SMO ZA HAJDUKA....PIVAJUĆI NA TRIBINI....

Pa evo big day za nas(torcidu). Derbi prvenstva naravno do sada hajduk- zagreb, a ja doma umjesto u Splitu, na poljudu!!!:( RAZLOG:(!!!!!!! E ps moj organizam nije mogao malo pričekati par dana s gnojnim anginama, fibrom, i raznim drugim bolovima , nego me čopio prije dva dana. Točnije u četvrtak navečer, tj popodne sam se probuudila oko 18 jer taj dan radim duplu smjenu (od 9-13, i od 18-01) i odma osjećala kako me sve živo boli i kako imam fibru. To popodne me bolila kičma, glava, grlo, imala sam fibru i uz sve to sam radila!!!!Ok mislila sam to mi se već dogodilo ovo ljeto pa je za dva dana prošlo, tako će i ovo pa ću moć bez problema na utakmicu!!!
Ali moj najdraži organizam kao uvijek nije pričekao pa je popio takvu upaletinu grla da ni slinu nisam mogla gutat od boli, a kamoli vodu i hranu. Ja jučer u doktora, a on mi kaže pa sve se ognjojilo i pogleda mi u karton i vidi da su jedini razlog zbog kojeg sam zadnje tri godine išla u doktora bile učestale upale grla!!!I kaže on meni da ću ih trebat vadit, ono ok jedva čekam da ih se riješim, i onda me pita KOJI MI JE LJEK NAJBOLJI :)!!!! pa koji je njemu, pa pod milim Bogom po kojoj logici ja znam koji ljek mi pomaže.Pila sam ih ja sto različitih vrsta, ali kako da znam koji mi sad treba. I onda mi da recept i ja odem po ljek i kad vidim koju mi je kutijetinu dala u apoteci dođe mi slabo,a još kad sam vidila kolike su tabletine, a napominjem da sam jedva slinu gutala!!!!I tako još me i danas boli grlo, iako mi je mnogo bolje,a kako sam doma zbog toga ne mogu na utakmicu!!!A nemate pojma kako sam se veselila utakmici jer nisam bila na njoj jedno dva mjeseca...sve sam dogovorila i smjene za posao i ekipu i SVE!!!!!! i za ne falit ovaj su tjedan dva rodjenadana a ja ne mogu ić vani!!!!
Ali radije bi se riješila ove upale i stala doma 5 dana, i propustila utakmicu, rodjenade i ozdravila nego se još više razbolila jer sam išla na te događaje i kasnije opet propustila neke meni jako važne!!!
eto vidite koje sam ja kurčeve sreće -sorry na izrazu, ali jednostavno je tako :(
Uh raspisala sam se.....ali ja sam samo tila poć na utakmicu i baš me uvatila neka nostalgija kad sam na www.hnkhajduk.com čitala neke novinske članke o torcidi...kao ...pohvale najboljim navijačima zbog dobrog ponašanja i bodrenja tijekom cijele utakmice...!!!!Meni dođu suze od sreće kad čujem kakva je sve bila torcida onda....sva se rastopim i raznježnim...i tek mi je onda žao šta nisam na utakmici nego je doma gledam na tv-u!!!!
Možda vam zvuči jadno i glupo, ali meni nije jer jako volim i jako mi znači hajduk i torcida....:)
eto toliko od mene....:)
pozz


heh ljudi tu sam vam ja na utakmici Hajduk-Slaven Belupo prošle sezone...:)
__________________________________________________


Post je objavljen 19.08.2006. u 14:17 sati.