Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mikr

Marketing

petak vece

Sad sam se vratio iz grada. Išao sam malo da prošetam sa devojkom. Ima temperaturu i nešto se ne oseća dobro. Puls joj je oko 100 i više, a pritisak šeta.. čas je visok čas nizak. I steže je u grudima.. Ide sutra ujutro da vadi krv. Ali ja kontam da je na nervnoj bazi.
Inače, proveli smo pre dva dana zajedno noć na podu u drugom stanu.. voleli se.. totalno je odlepila.. Želi me više.. da sam svaku noć pored nje, da je pazim, grlim, čuvam..
Druga devojka.. ili prva.. ako je to definisanje nekome bitno.. isto nije dobro.. ima temperaturu.. opet krvari.. Nastavlja se agonija zadnjih par meseci. Sve su joj pregledali i navodno je sve ok a ona nikako nije dobro. Dobila je temperaturu pre nekoliko meseci i nije je proslo do danas. Nagutala se tableta, snimala pluća, proveravala štitnu žlezdu, radila 100 nalaza i opet je kao sve ok. Vraga je ok!
A ja sam danas bio kod lekara i produžio bolovanje na još nedelju dana i palo mi na pamet da idem na more. Povrh svega u ponedeljak mi je rođendan...
Idem da večeram... taman je 2 sata noću.. Jel neko od Vas gladan?
E da.. drugarica se vratila sa mora.. ni njoj nije lako.. Bio sam kod nje neposredno pre nego što je otišla na more.. i bilo je relativno lepo to prvo veče, ali se završilo rano ujutro narednog dana kad ju je nazvao bivši i rekao da će doći odmah da se vide.. što ona nije umela da spreči.. tj. nije umela reći ono što je trebalo. Ja sam se burninmad na to i otišao sam kući prvim vozom. Naravno zivkala me ceo dan da vidi jesam li ok.. i ta priča se nastavila narednih dana.. Rekao sam joj i da nisam siguran želim je više ikad videti. Inače sve to nije bio neki hir s moje strane jer je ona s tim tipom odavno zaglibila (bili su u vezi, živeli zajedno i razišli se pre godinu dana.. on se potajno oženio nekom drugom ribom itd.).. i na kraju te priče ona je otišla na more sad u avgustu od 1. do 15. i cimala me svaki dan, slala poruke.. i svaki put pune želje za mnom.. Pitao sam je što mi sve to piše kad ranije to nije radila na šta mi je odgovorila da joj je lepo kad pomisli na mene, kad primi neku poruku.. ma da me voli.. to je suština. Ja sam i dalje povučen, a ona odlepila.. Danas dok je bila na poslu nisam bio preterano zainteresovan za razgovor pa mi je rekla da sam hladan.. Eto još problema... headbang
Dosta mi je za danas smijeh ne mogu više jer ću poludeti smijeh

Post je objavljen 19.08.2006. u 02:00 sati.