Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanljubicic

Marketing

Ljubo poražen u 1/4 finalu Cincinnatija

Ivan Ljubičić poražen je u četvrtfinalu AMS turnira u Cincinnatiju. Ivana je porazio Španjolac Tommy Robredo rezutatom 7:6(6), 6:2.
Ivan i Robredo do sada su se sretali 4 puta, i sva 4 puta je slavio Ivan, ovaj put više sreće i znanja imao je Španjolac.

U prvom setu oba tenisača držala su svoje servise, iako je Ivan nekoliko puta opasno zaprijetio na servis Robreda. set je došao do tie-breaka
gdje je Ljubo poveo s 2:0, Robredo se vraća i okreće na 3:2, tada slijedi Ivanov niz od 4 poena, te tako Ljubo dolazi do 3 set lopte. Robredo spašava dvije svojim servisima, te zatim uzima dva poena na Ivanov servis i dolazi do set lopte. On ne griješi i koristi prvu za vodstvo od 1:0 u setovima. U drugom setu Ivan se potpuno raspao, držao se do 2:2 kada su uslijedila 4 Robredova gema za završetak meča.

Ostaje žaljenje za propuštenim, pogotovo zato što su svi Ivanovi veći konkurenti ispali još prije (Federer, Nalbandian, Nadal). No, baš zato što Ljubo nije jedini veliki favorit koji je ispao ne treba očajavati, već se valja okrenuti sljedećem velikom izazovu, US Openu. Ivan tamo očekuje mnogo, kao i svi mi. SRETNO IVANE!!!
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 18.08.2006. u 23:38 sati.