Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bogcuvabudale

Marketing

Hm, o čem da vam pišem!!! U zadnje vrijeme sam opet bez inspiracije!!!

Evo ovako, svi mi radimo gluposti ponekad!! One su veće ili manje ali obično ih se ne prisjećamo sa oduševljenjem, već nakon dobro sagledane situacije, kad je već kasno žalimo sami sebe!! Te gluposti mogu biti razne stvari kao na primjer, svađa sa nekim, kao prekid s nekom osobom, kao početak veze sa nekom osobom, kao brijanje s nekim, kao varanje, kao brijanje sa najboljom frendicom, kao zajebavanje dragih osoba, kao zajebavanje nepoznatih osoba, ako blamiranje nasred glavnog trga!!

Skoro sve ovo napisano mi se desilo i zbog većine žalim što zbog toga što se sam sebi gadim zbog nekih stvari što zbog tiga što sam povrijedio voljene, ali sve te gluposti nam se nakraju odbiju o glavu!!

Jedna od najgorih stvari koje sam napravio bila je ta da sam zabrijao sa najboljo frendicom, ne zato što sam možda prevario tadašnju curu, nisam jer ju nisam imao, ne zbog toga što će netko reć, nego zbog toga što se taj odnos potpuno promjenio i više nije ni približno sličan onom koji je bio prije, a i zbog toga što je to jedna meni jako draga osoba to saznala na krivi način i pomislila najgore!!

Neke od gluposti kojih se nerado sjećam su svađe sa dragim osobama, brijanje sa nekim curama, posebno sa nekim tenkićem u Benčiću, (zna buco i babe i ostatak ekipe), dakle samim tim i pijanstvo, hodanje sa nekim osobama i tako dalje i dalje i dalje!!

Al nije sve crno postoje i «pozitivne» gluposti nakon kojih se osjećaš bolje i raste ti samopouzdanje, al opet te stvari ne bi baš nazvao glupostima, sve se svodi na isto, radimo nešto što nismo znali da smo u stanju al nije to glupost!! Recimo, zajebancija po gradu zna bit jako pozitivna, prilazak curi zna bit pozitivan!!

Jedna od najboljih «pozitivnih» gluposti, je ta što sam poslao poruku bljitvici i što smo se našli bez obzira što smo se znali samo iz busa, recimo takvih se stvari prisjećam jako rado i nikad mi neće bit žao zbog njih!!

Još neke pozitivne stvari su na primjer kad se u gradu zajebavamo Boro, Robi, Babe i ja nasred korza i sprdamo sve redom, nakon takvih stvari se osjećamo super i samopouzdanje ti iz nekog čudnog razlog raste!!

Evo još jedna, za sve bajkere koje znam i samim tim za mene samoga, kad god se odlazi na vožnju po šumi, na freeride, na downhill, na xc stavlja se život, invalidnost, lom kosti na kocku, al kad sve prođe kako treba osjećaš se superiorno i nedodirljivo jer je malo onih koji bi to mogli izvest tako i na taj način!!!

Pozdrav svima na koje se odnosi i onima koji su stvarno pročitali post do kraja!! Pusa Bljitvici!!!
POZ.......


Post je objavljen 18.08.2006. u 14:48 sati.