Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/willa666

Marketing

zakojeimebogamislitedasezajebavamo?

opis slike
e'o kak' i naslov govori, zakojeimebogamislitedasezajebavamo?
a jeb'te pa mi kazujemo štA mi mislimo i šta mi želimo!
ak miislimo da je bill fag, to čemo i reč!
ak mislimo da je god gay to čemo i reč!
ak mislimo da je crkva sranje, to čemo i reč!
i tako da sad neduljim, jer bi popis bio poduži da kaćem u čem je point
point je u tome da se mi nefjekamo neg kažemo svoje stavove i razmišljanja o Th, vjeri i ostalim pič'ama i mater'nama!
dobro da nekad neš' preuveličamo, moram priznat da pruveličamo, al rjetko kad!
a da, sad malo da vam reknem nešt pametno,
ajd mi recite di je tu logika?
odnos metal-cajke, gledano sa stajališta normlnog čovjeka (dakle ne nas2)
ajd gledajte malo lyrikse recimo nekih metalaca, ajmo uzet za primjer ove komercijaliste metaliku, imaju super pjesme, al govorim o lyriksima, pa evo, je se di spominje kak sad recimo pjevač ide ulicom i pička se sa svima živima, kak ide na sotonističtke obrede i tak to? NE nepišu take lyrikse, pišu samsvim normalne lyrikse! a sada cajke, nemogu vam reč ime nikakog cajkaroškog pjevca, ili kakav bend, al recimo slučajno sam čuojednu pjesmu, a bokte e! govori se samo kak če nekog istuč, kak se tuku, i kak se nekog istukli! i onda su, kad se objektivno sagleda na situciju, cajkaroši bolje prihvačeni nego metalci, a zašto? zato šta se u tim zavijanjima cajkaroškim čuje svaka šesta rječ, pa ispadne kak govore da sade cvječe, čiste parkove i taka sranja, a kod metala se ljepo velkom večinom pjeva na english pa dosta ljudowa nerazumje rječi pa misle da samo zavijaju i da se deru! a i u vezi oblačenja, ovi nose normalnu odječu, a ovi drugi neke lance, killere, ovješenu dark odječu, i kakve sve đinđe ne, i onda ovi po izgledu prosude odma da je ovak šta se oblači normalno dobar, a ovi šta se tak oblače da se kao droxaju, da su u nekim kuklus-klanovima i kakve sve stvari ne, i onda ak sad neko kaže da obleka nečini čovjeka može se slobodno lupit! i da, zašt psujete isusa? pa imate boga! vald stariji imaju prednost jel?
sada malo surfam po profnografskim sajtovima, gledam koji je najbolji, i eo pošto nesmjem takve sljike i videje stavljat na blog, eo vam linkovy:
mama ti se pali_.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-na moj kurac mali

men su oba2 podjednako dobra, a sad vi odlučite koji vam je bolji, and, dont worry, nea virusa il ostarih smeča, samo čisti sex thumbup




Post je objavljen 18.08.2006. u 03:40 sati.