Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/piijedra

Marketing

TIŠINA!!!

Dansa mi se dogodila tišina..ostala sam na mjestu,osluhnila je i ostala zadivljena.....
Naime, bila sam na plaži,velikoj plaži,gomila ljudi,ja u moru,plivam(ove dvi se sunčale),dođem do bova i..TIŠINA...svugdi ljudi-a ja "čujem" samo tišinu...Nije dugo trajala-ali za mene dovoljno!
Neki čudni feeling...ljudi su oko mene ali šute,stoje bez priče jedno kraj drugog,na plaži ništa se ne čuje niti jedan glasić,niti brod,niti val...ja sam -pa slušam...kojih par sekundi je trajalo i "puff"dječji glasovi....dječja igra i veselje pokvarilo je tišinu!
Ja to u svojih 19 god.na plaži nikada nisam doživila...Sigurno se mislite :"Pa šta,nećeš ti nje...luda curawink"..ali meni je tih par sekundi možda i cila minuta na plaži tišine pasala!!
Poslje sam se upustila u nekakva razmišljanja-meni bitna!
To mi je zanimljivo-uvijek dođem do skoro pa istih zaključaka,uvijek sam svega svjesna,uvijek se trudim....ali nakon nekog vremena sve padne u vodu.....Svjet jednostavno ide i kreće se drugačije od onoga kako bi ja htjela....A biti realan koliko se god trudila-nekada i uspijem,ali je teško....Osjećaji uvijek kod mene prevladaju...Na osjećaje sam se opekla 10000 puta....Nikada ih nisam znala sakriti-a i to je često izgleda potrebno "za opstanak"...Žalosno-ali istinito!!!!
Na kraju,tišina ipak uvijek dobro dođe...čujete samo svoj glas...možda tako moj glas jedino i dopre do mene...Ko zna....????

P.S.-čudan postwink...ah,a ko je svatio-svatiorolleyes

Post je objavljen 17.08.2006. u 21:58 sati.