Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sumohrvat

Marketing

nepozvani gost

prolog......
sumo se preselio u novi stan.u stvari,zatvorio je krug i nakon puno edoseja po svijetu vratio se u stan u kojem je i rođen.kod svoje drage senilne bake u ulici ratka patrevoća.nije se pošteno ni raspakirao,a već je dobio materijal za blog:



zzzzzzzzzzzzzzz......(sumo pava)
moje bezbrižno gužvanje jastuka poremetilo je iznenadno potezanje kvake od sobnih vrata....
škriiiiiiiiiiip......(to se,ono kao vrata otvaraju)
kao svizac sam oprezno provirio preko ruba plahte i krmeljavim očima primjetio neku siluetu što mi se uvlači u sobu.kretala se pažljivo po zamračenoj prostoriji pipkajći rukama po zidu,očigledno tražeći prekidač za svjetlo!polagano raspoznajem dugu kosu svezanu u rep,suknju,obline i onako spontano od uzbuđenja počinjem rukama stiskati plahtu svjestan da mi je u sobu ušetao homo sisus.(zadnji puta sam ovako unervoženo gnječio plahtu kada sam kao klinac trebao dopiti cjepivo u prdaru)mislio sam da se to događa samo u filmovima,ali......događa se i meni.meni sumohrvatu.podižem pogled prema plafonu i ponizno izgovaram brišući slinu sa lica.....hvala ti Bože,o hvala ti......
AAAAAAAAAAAAAAAAA..........!!!!!!!!!pokvarenu maštu i prljave strasti prekida mi osljepljujuća svjetlost.kuja je našla prekidač.
AAAAAAAAAAAAAAAAA.......!!!!!!!!!!!slijep poput krtice začuo sam ženski urlik ravan onom kada sredovječne domaćice u filmovima ugledaju miša i urlajući se penju na obližnju stolicu,stol ili neki sličan asortiman kuhinjskog namještaja.
joj,kako ste me prepali....govori mi ,od straha drhtavim glasom neka dobro građena plavuša u ranim četrdesetim.
AAAAAAAAAAA.....!!!!!!....ja vas prepao?pa vi ste meni upali u sobu!
ja sam...odgovara ona meni drhtavim glasom.....ja sam medicinska sestra i tražim baki gaće za presvuć nakon kupanja......
baka je godište od ponzia pilata i još se od križarskih ratova nije u stanju brnuti o sebi.tako da joj dva puta tjedno dolazi u kućnu posjetu medicinska sestra.
:(((((((...... (sumo razočaran)
ahaaaaa,znači niste ovdje zbog se.....e...e..hm,hm...ovaj,bakina garderoba vam je u ormaru pravo:(((
znači,ipak se događa samo u filmovima jebamupasiocaimater:(





Post je objavljen 17.08.2006. u 17:14 sati.