Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idemisenegde

Marketing

Videti zvezdu padalicu

Da bi se otišlo na odmor (kraljevski kako ga krstih - ko zna kako stvarno kraljevski odmori izgledaju), potrebno je još nešto jako bitno, što ne nabrojah u svojoj SSS (spakovanoj stručnoj spremi), a to su sa-odmarači, sa-letači, sa-putnici...sve nešto SA.

SA-komada četiri. Uključujući i menja.
Arhitekata (arhitetaka). Komada dva. Sjajni primerci. Jedan posebno, koji s tugo-radošću pratim u Moskvu. Da moj SA lepo projektuje i po belome svetu.
Jezičara. Komada jedan. Odličan SA primerak za zajednicu. Što zbog jezika, što zbog jebala-je-kevu-agenciji-pa-je-ne-smeju-više-ni-nazvati.
Vajara zaljubljenih u grafički dizajn. Komada jedan. Ponekad i dva. Kako se kad glava i dupe usaglase. Uvek za SA.

Via Grecija.
Via island.
Thassos.
Borovi.
Masline.
Vetar.
Vukojebine.
Med.
Kamen.
Cvrčci.
Ronjenje (zabranjeno zbog silnih potopljenih gusarskih brodova, pa se veruje da ima i zlata). Znači, samo što vazduha naloviš pa zaronjaš, to ti je. Nema veštačkih pomagala. Ronjaj ga na prirodno...pa šta vidiš i ko te vidi. Bog da te vidi :)



Pametno izlaganje suncu!
Noga po noga, mic po mic, sis po sis....i eto ga. Podloga za obilaženje vukojebina nalegla. Brani se ta koža majku mu za par dana svega. Nije da ne prži. Prži. Ali faktori plus milion, koji se razmazuju tako što moraš da oreš su tajno oružje. Mase.
I dok se namalava, obavezno čitanje! Pregazila se biografija Sezana, Aranduti Roj (BOG MALIH STVARI), Neki eseji Hesea (iako nisam nešto ljubitelj istog), jedna vrlo brza knjiga koja se čita u dahu od Siri Hustvet (SVE KOJE SAM VOLEO) i dobri stari britanski humor PG Woodhouse (HVALA TI, DŽIVSE)- par komada knjiga. Ima ih 12...Milina. Može i čitanje naglas. Ako imate dobre SA.

Pokušaji da se nakon petog dana prestane sanjati fucking posao su uspeli!!!

Ali...

Nisam uspela da vidim zvezdu padalicu a spremna želja ko iz pištolja. Sve druge SA uspele po nekoliko puta, moje 16-to dnevno blejanje u nebo završilo samo vatanjem prašine. Ne zvedane.
Od tada ja ČVRSTO odlučih da ću čekam bre neku zvezdu u usponu!
Ako već ove padalice ispunjavaju želju, zamisili tek one što rastu. Ihaaaaa.

Dok se ta ne pojavi, tzv ZVEZDA USPINJAČA...pisaću natenane o doživljajima sa slikicama.

Image Hosted by ImageShack.us







Post je objavljen 17.08.2006. u 17:29 sati.