Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yavanna

Marketing

JEBO TE DR: PROTIC

Uplaseno bulji u svoj mobitel. Ima osjecaj da ce se on javiti, ali jednako tako zna da joj nema nista za reci. Javit ce da je doma, da ce ici spavati da se nece vidjeti. Svejedno, nije se mogla opustiti i samo tako dati sudbini, ipak je postojala ona kurva Nada koja ju sjebe svaki put i sad je tako. Jebena Nada, kurvetina, drolja, zla maceha, sve.
Da, trebao se vec javiti, zle misli joj se koprcaju u glavi. Kako mrzi kad kasni. Uvijek kasni, cak i sa losim vijestima. S tim cekanjem te vijesti cine se jos losijim. Ipak cijelo je vrijeme u grcu celala tu jebenu losu vijest.

Jucer je bio tu. I nije bio ni za pojebat. Bio je iritantno nesjestan situacije. koja njemu ocito nije smetala, zato se ona osjecala jes deset puta gore. Jebem mu mater sebicnu, napusenu. Konj jedan.

Da bude jos gore nije on los, ali definitivno nije ni dobar.
Zadnjih se,sto, mjesec dana ponasa kao samac koji ima problema s erekcijom a i kad nema onda se cini da ima problema s razumjevanjem da kad se njemu prohtjelo ona nece postat vlazna u trenu oka. Ipak smo mi zene komplicirane i trazimo paznju, cak i kod seksa. Ne znam sto mu se dogodilo. Ipak je on dobar ljubavnik, samo sto mu je sad. U strahu da je zapravo odgovor da njemu jednostavno nije stalo, u strahu opet gleda svoj prokleti mobitel.

Taman ga je namjeravala ugasiti kad se oglasila poruka, s vec poznatim sadrzajem. Sorry, zaspao sam, danas bi ipak ostao spavati doma.


Dobro, misli si ona. Ne bi imala neke koristi od tebe da sad ovakav dodjes. Ostani i spavaj.

Ne smije pusiti. Mogla bi se zakleti da ima osjecaj da ce dobiti rak grla ako nastavi s pusenjem. Prere ju opaki PMS sto, rekli bi muskarci, za nista nije isprika, ali joj je jebeno tesko zbog njega, jer joj zivci rade a nema ni cigareta ni seksa da ju smire.

Digla se iz lezeceg polozaja, ostavila knjigu sa strane i otisla u devni boravak, pizdit sa sestrom.

Nije ni njoj lako. Ima nevjerojatnu sposobnos na sebe vezati cudesne tipove.

Skuhala je neki caj za koji kazu da smiruje. Sjele su pijackajuci caj, pickarale po jebenim jarcima i svemu sto su sposobni napraviti.

Zakljucak je da su obojca sebicni manijaci.
Nazalost i ona je jarac i nije sigurna kako sebe uklopiti u taj zakljucak. Mozda je debil, a mozda zakljucak nije ispravan.

Od kad ne pusi, puno vise psuje. Zgodno. Umijesto bok, najradje bi mu rekla, odi vrit i to ako je dobre volje. Hmm.

Jebo te dr. Protic.

Post je objavljen 17.08.2006. u 16:09 sati.