Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gomilanesklada

Marketing

Novi post...

Jos jedan sugav dan kontinuiran u besmislu. Ha ha, dobar je dan, ali mi se sviđa ova recenica. Od kud mi je samo pala. Maloprije sam se probudila. Spavanje mi je omiljen hobi.
Jucer sam do 2 i pol p.m. bila opet za sankom. (s druge strane sanka, nisam cugala od ranog jutra dead ) Opet se setala s tacnom punom boca, casa velikih i malih, sa slamcicama ili bez…, slusala glupe komentare, gledala cudne turiste…a zasto? Za mizeriju od place! thumbup Ali ne smeta…ok je i to, bit ce bolje, mora bit! Mozda glupo zvuci, ali jedva cekam fax. blabla Selim se krajem 9. ili pocetkom 10. mjeseca i doma cu bit samo vikendom, a cesto ni tada. Moram se maknut od ovdje. ( Bjezim, odlazim van iz ovog grada, stavljam copyright na mucna sjecanja. Dosta je, zauvijek izlazim iz stada, nek' me tjese hladne pive sjevera...) Ali falit ce mi buraz jako, za druge mi je vise manje svejedno. Mislim u tom smislu da mi nece falit ne vidim li ih neko vrijeme. Ali ima jos nekih mjesec i pol do toga…
U subotu sam bila na odlicnoj festi. Mla je slavio 20. rođendan. Hrpa cuge, dobra klopa (Zekica je napravio odlican gulas, a kasnije su bili neki raznjici…ne znam tocno…fali mi malo filma od tamo…), koji gensic, odlicna atmosfera, dobra mjuza…Uglavnom sve 5. Pri kraju feste (oko 6 a.m.) nestalo je cigara, pa su ih lovili metlom po podu…hm…kako je to izgledalo ne bih ni pricala…Ono zamislis da su cikovi po podu zivi i lovis ih metlom…No comment vise! M. (tip s kojim sam se prije nekoliko mjeseci odlicno provodila, bila zagrijana za njega, bilo nam je do yaya…) na festu je doveo curu. Prvo kad sam cula da ce i ona doc mislila sam da se mi bit bed, ali bilo je ok. Cura je ok, a meni je bilo gotovo svejedno je li ona tamo ili nije, sto je pozitiva! «Njega» nije bilo, nije mogao doc…ali ok! Ali bilo nam je jucer dobro…full mi je ok s njim.

smijeh Procitala sam nesto sto me stvarno nasmijalo, pa da podijelim s vama:

'Moj bivši muž je homoseksualac koji to ne želi javno priznati. U seksu me tjerao da se odijevam kao muškarac, a jednom je u tome otišao predaleko', kaže Jennifer Aniston. Angelina je lezbijka, Brad gay.

Ovo nije prvi put da Jennifer tvrdi kako je Brad homoseksualac. Za Vanity Fair je lani ispričala kako je bila zaprepaštena kad je, nakon njihovog prekida, vidjela fotografije Brada s izblajhanom kosom. "Nije mu dugo trebalo da javnosti prizna svoje seksualne sklonosti", rekla je tada Jennifer.

"Nije mi smetalo što je cijelo vrijeme slušao Village People i stotinu puta gledao onaj film Kevina Klinea o srednjoškolskom profesoru koji je gay (In&Out), ali dodatna oprema u krevetu bila je ipak previše", kaže Jennifer.

LOL! smijeh smijeh smijeh smijeh

pozz



Post je objavljen 17.08.2006. u 12:09 sati.