Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/phepheronca

Marketing

Fani, al' si fani

Uz pomoć moguće buduće stalne suradnice ovog bloga M.G. (podaci poznati autorici bloga), došli smo u posjed zanimljivih fotografija izvjesne Fani Stipković. rofl


Prva fotkica je sa sitea Večernjeg lista

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tamo je ispod teksta pisalo sljedeće: Nakon odmora u poznatom jetseterskom ljetovalištu Saint Tropezu na Azurnoj obali početkom ljeta te u burnom Hvaru u špici sezone, poznata manekenka Fani Stipković "liječi" se ovih dana u svom stanu u Veloj Luci.

Poznata? rolleyes

Druga fotkica je s Iskona ilikakosevećzove. Ta link nam govori da Fanika piše za Klik. :horor:

(Klik? Šta to još izlazi? nono )

No, na slici iz Klika koju vidite dolje moram(o) primjetiti da izgleda urbanije. Da ne kažem manje ruralno.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Što ona točno tamo piše, ne znam. Odbila sam čitati. Izgleda nova Žuži Jelinek i Magda Weltrusky, samo sa boljim sisama.



Konačno, moja veza cerek mi je dostavila i sljedeći Index-hr-link, na kojem je dotična u cijelosti raskrinkana u jednom novinarski briljantnom interviewu! Novinar je unatoč snažnim impresijama ostao koliko-toliko priseban u postavljanju pitanja.



Ponovo se vrativši svom cajka-looku Fani je svečanija nego ikada!

Image Hosted by ImageShack.us

Po platformama na nogama rekla bih da znam što-je-radila-na-Azurnoj-obali-prošlo-ljeto. To su one platformice koje su neophodne da se partner ne mora puno sagibati u zguznom-samostojećem pristupu. cerek



Izdvojimo neke dijelove njenog duuuugog interviewa čovjeku iz Indexa:

24-godišnju manekenku i apsolventicu novinarstva, atraktivnu Fani, prije svega moramo "pohvaliti" kako se jako dobro pripremila za intervju, budući se vrlo spremno hvatala u koštac sa svim pitanjima, pri čemu je gotovo na svako imala spreman odgovor.

"Moram paziti što pričam jer se sve snima." - odmah na početku se našalila Fani, koja nam otkriva kako nerijetko čita Index te kako joj je davanje intervjua za jedan internet portal vrlo "riskantno", budući postoje forumi na kojima svatko ima pravo ostavljati komentare, otkrivši nam pri tomu kako je jednom na internetu čak pronašla i nekoliko blogova posvećenih upravo njoj.

Inače rođena u Splitu, plavooka Fani do 14. je godine živjela u Veloj Luci, pri čemu se sa 14. godina preselila u Zagreb zbog školovanja.

Budući da ljepota nije vječna, Fani nam objašnjava kako "svaka pametna manekenka ima u planu i neku drugu profesiju kojom će se u budućnosti baviti". Osim manekenstva, Fani se u budućnosti namjerava baviti i novinarstvom: "Imam jako širok spektar onoga što me zanima. Ne mogu precizirati koja grana novinarstva me točno zanima, no znam da ne bih htjela pisati o nečemu u što se ne razumijem, što bi recimo bila politika. Mislim da za to postoje puno bolji novinari od mene. " - kaže nam Fani, koja je inače i "vlasnica" rubrike u časopisu Klik, a u kojoj joj čitatelji postavljaju pitanja te joj se povjeravaju ukoliko imaju ljubavnih problema.

Osim što nam je otkrila kako većina djevojaka u posljednje vrijeme daje "šablonizirane intervjue" u kojima se sve nastoje prikazati kao "skromne djevojke iz susjedstva koje ne zanima ništa osim fakulteta i rada te koje ništa ne troše i tomu slično", Fani nam također kaže kako se komentarima i tračevima ne zamara, jer joj isti "oduzimaju previše energije".

U Zagrebu ne izlazi previše, osim što ponekada posjeti Gallery ili Khalu. Nekoliko je puta, kako nam otkriva, posjetila i narodnjačke klubove: "U nekom narodnjačkom klubu nisam bila negdje godinu i pol dana. No, prije sam znala otići s prijateljem koji živi u inozemstvu pa voli otići na takva mjesta kada dođe u Hrvatsku, pa onda odem s njim. Ali inače nemam baš običaj ići na takva mjesta. Takva mjesta u principu nastojim izbjegavati jer tamo se u posljednje vrijeme svašta događa, a i na takva mjesta ne izlazi tip ljudi s kojima bih se ja družila. No, nisam u ničemu isključiva, ako se cijelom društvu ide u narodnjački klub, idem i ja." - otkrila nam je Fani.

Fani nema ništa ni protiv plastičnih operacija: "Nemam stvarno ništa protiv plastičnih operacija. Ne bih sada htjela otkrivati jesam li se ja podvrgnula plastičnoj operaciji i namjeravam li joj se podvrgnuti u budućnosti, ali mogu reći da nemam ništa protiv. Ja sam za minimalne korekcije koje nisu toliko primjetne, ali trenutno sam zadovoljna sa svime na sebi".



Post je objavljen 17.08.2006. u 12:20 sati.