[povremeniQ]
Pregled vijesti za 17.8.,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[povremeniQ]
Pregled vijesti za 17.8.

» Braća Vrancuzi su malko utanjili sa produkcijom tokom leta, te se desilo da je na Top 5 listi više Amera nego BD-a. Ali zato imaju preview Poslednjeg Trojanca, spin offa serijala Bič Božiji, koji su radili naš Aleksa Gajić i njihova Valerie Mangin. Ista scenaristkinja, drugi crtač, Thierry Demarez - i nastavak prakse trpanja svega u svemir...

» I kad smo već tu – prikaz još jedno stripa o teoriji stripa, ovog puta sa Sergiom Garciom kao crtačem i Trondheimom kao scenaristom – što znači da će ga Macan pre ili kasnije objaviti. ;)

» A Ameri (kao i mi), ratuju preko foruma. Povod? Jednomesečno kašnjenje Marvelovog Civil War ultra-mega-giga crossovera, kao i svega što je povezano s njim. Te imate one koji tvrde da je bolje strpiti se i dobiti bolji strip, a i one koji smatraju da Marvel nije trebao da najavljuje mesečni serijal kada ne može da ga objavljuje mesečno. Plus, mišljenje dilera stripova, i ultra spori crtač Ultimatesa Bryan Hitch koji, veoma profesionalno, za svoj posao kaže da su tamo samo stripovi i preporučuje fanovima da odu i kresnu nešto. Odličan stav - već vidim Toma Cruisea koji, kada mu neko kritikuje glumu, kaže "Ma to su samo filmovi, idite kresnite nešto".

» LoQal! Izložba grupe Kosmoplovci u Srećnoj galeriji SKC-a, od sinoć pa do 24. 08! TrQ tamo!

(djole)

Post je objavljen 17.08.2006. u 07:18 sati.