Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/flyer88

Marketing

pearl jam

samo da vam kažem ljudi da sam tek nedavno poceo zapravo slušat pearl jam ... i sad mi je žao šta nisam prije jel su stvarno fantastični!!!! sve mogu zahvalti jednoj curi( znat ce ona koja je)) tak da joj stvarno hvala!!!thumbup THANKS!!!!!thumbup
poceo sam skidat s neta albume od njih i jebate ima ih pun ku... al nema veze bit ce to lijepa zbirka. cuo sam da su stvarno dobri preformeri i nabavit cu si negdje bar 6-7 live albuma,a mozda i skinem koji koncert... can't wait!!! e kad bi si bar mogao kupit i kartu za koncert, bit ce negdje blizu nase države. budala!! da bar nisam spisko vec one novce šta su mi vratili od karte za koncert rolling stonesa. kvragu šteta šta je taj koncert otkazan baš sam se radovao((( dam' it!!)) ipak su rolling stonesi najbolji band svih vremena... a i sad su vec stari penzići, ovaj manijak se počeo penjat po drvećima, palmama .. ko zna čeg se sad napušio he he nikad mu nije dosta.
i evo vam i par slikica pearl jama i jedna od rolling stonesa i spot- do the evolution od pearl jam-a. mogu samo rec fenomenalna pjesama poslušajte::


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us




Post je objavljen 17.08.2006. u 00:09 sati.