Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb21

Marketing

ZVONE HVALI NIKU

Urednik jedinog hrvatskog sportskog dnevnika, televizijski sukomentator i skorašnji diplomant na UEFA-inoj trenerskoj akademiji nahvalio je Bilića i Donadonija, ali i upozorio Talijane:

"Hrvatska je u Livorno došla pobijediti. Za razliku od talijanske, u hrvatskoj momčadi neće biti previše eksperimenata. Čuvajte se Modrića, protiv Arsenala je igrao odlično, i Nike Kranjčara, sjajno je počeo novu sezonu. Polemike vezane uz oca i bivšeg izbornika su ga ojačale."

Talijanske medije zanimalo je i Bobanovo mišljenje i o mnogim drugim temama. Primjerice, smatra li da je 'skandal stoljeća' okončan preblagim sankcijama? "Ne. Skeptici su govorili kako Juventus nikada neće u Serie B! Bilo je još teških kazni. Što se Milana tiče, on nema odgovornost koju mu mnogi žele pripisati..."

Boban tvrdi da u iduću sezonu Serie A kao favorit kreće Inter, ali samo zato jer Milan starta s minus osam bodova. "Šteta što u Milan nije došao Ibrahimović, on je rođen za Berlusconijev nogomet. Možda bi trebalo dovesti Ronalda – ako je želi trenirati. Kada je spreman, Brazilac je odmah iza Pelea i Maradone..."

U Španjolskoj je Barcelona i dalje drugi planet za sve, siguran je Zvone, unatoč činjenici da su u Madrid stigli Capello, Cannavaro i Emerson. A kako će biti u Beogradu, gdje u u zvratu trećeg pretkola Lige prvaka stiže Milan: "Ako će Talijani igrati ozbiljno, u što vjerujem, Zvezda nema šanse. Jednostavno, crveno-beli nemaju kvalitetu."

Legendarni hrvatski kapetan prisjetio se i svog prvog gostovanja na Marakani: "Bio sam mlad i nabrijan. Toliko sam tukao Piksija Stojkovića da me u jednom trenutku pitao jesam li drogiran", zaključio je Boban u Gazzetti, a prenio Jutarnji...


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 16.08.2006. u 22:33 sati.