Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandokans

Marketing

Svašta po nešto...

Produženi vikend je gotov a i ja skoro s njim. Još osjčam grčeve u stomaku. Meni se alkohol treba davati u ograničenim količinama. Sva sreća da me boli samo stomak a ne i dupe, jer tko zna što se sve moglo dogoditi. Bilo vam je to ovako.

Ponedjeljak. Pile je slavio svoj VEĆ 28 rođendan. Sazvao je skupinu od 15-ak ljudi u restoran poznat po dobrom roštilju i gdje se čovjek može lijepo oblit a da ga gosti i osoblje ne gledaju čudno. Od surfera bili Ljuti, Tigrić i ja. I tako smo krenuli sa aperitivom. Aperitiv je opetovan svaki put kad je došao netko novi. Ubrzo smo udarili po mesini i vinčini. Bilo je baš O.K.. I onda u neko doba Tigrću vrag nije dao mira i poće nagovarat rulju da krenemo do Opatije. Ekipa se složila, a mi odemo prvi. Kako li sam dovezao do Opatije sam Bog zna i hvala mu još jednom što čuva pijane i budale, jer ja sam bio tu veće oboje. Sjećam se da smo se u jednom trenutku vozili u taxiju. Onda smo valjda bili u Rijeci. Tamo je bila teška pušiona, sve je zjapilo prazno. Onda opet taxi, pa nazad u Opatiju. Tigar i ja sami. Dok sam ja odmarao oči na stražnjem sicu Tigar je lijepo objasnio šoferu gdje da me odveze i da ću naravno ja platiti vožnju. Tigrić me poslao, gdje drugdje nego na adresu moje cure. Bio sam preumoran da bi reagirao i mjenjao smijer, i onako mi je bilo svejedno. I vozi mene šole, vozi, ja proškiljim, Opatija. Vozi on još, izlaz iz Opatije. UPS!
- kamo ćeš? - pitam ga, onako polumrtav, ali sigurnim glasom zombija
- a joj, da! ulica vrutki- kao ono zajebo se,
Okrene auto i vrati se u pravom smjeru. Izbaci me pred njenom kućom i uzme 50,00 kn.
Plavuša je bila oduševljena kad me je vidjela. Morala je spavati na dvosjedu jer kad sam se izvalio na krevet, spojio sam nebo i zemlju (to su neke borilačke fore), nebi me pomakli ni dizalicom.

Drugi dan sam pristao čak i na šetnju po Opatiji, među turistima, uz lizanje sladoleda. Šetao sam što iz razloga da dođem do zraka što iz razloga da pronađem vlastiti auto. Cijelo me vrijeme mučilo pitanje štp bi bilo kad bi bilo, što je šole u taksiju namjeravao? Možda sam se mogao probuditi na nekoj od plaža nag sa ružom na usnama? Mogao sam sad hodati ko kauboj... a vjerute mi, ta svinja od taksista se sigurno nikad više nebi javila!

Post je objavljen 16.08.2006. u 07:39 sati.