Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb21

Marketing

MODRIĆ IPAK POČINJE

LIVORNO - Slaven Bilić obznanio je imena jedanaestorice igrača koji će u srijedu započeti utakmicu protiv svjetskih prvaka Talijana. Hrvatski izbornik odlučio se za popularno "božićno drvce", odnosno formaciju 4-3-2-1. Međutim, Bilić tvrdi kako je riječ o sustavu koji će se prilagođavati prema potrebi. Sigurno je tek da ćemo u predstojećim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo igrati s četiri igrača u zadnjoj liniji.
Infekcija koja je "pokosila" Igora Tudora, a potom i ozljeda Roberta Kovača, natjerale su Bilića da u sastav uvrsti i Josipa Šimunića, koji zbog crvenog kartona s nedavne svjetske smotre ne može igrati protiv Rusije (6. rujna). Priliku će tijekom utakmice vjerojatno dobiti i Šimić - također neplanirano, jer se na njega zbog viška kartona također ne može računati za dvoboj u Moskvi. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se snaći hrvatski defenzivci, među kojima je najavljen i debitant Dario Knežević.
Bilićev talijanski kolega Roberto Donadoni još uvijek je "zakopčan", pa ćemo konačni sastav Azzurra vjerojatno doznati tek uoči same utakmice. Otprije je poznato da će svjetski prvaci nastupiti bez svojih najvećih zvijezda, no sigurno je da se pozvani igrači planiraju ozbiljno nametnuti novom izborniku. Donadoni je na treningu uigravao izrazito ofenzivnu momčad s tri napadača, pa su talijanski mediji unaprijed objavili sastav za dvoboj s Hrvatskom. Naravno, posljednju riječ imat će Donadoni.

Podsjetimo, utakmica u Livornu na rasporedu je u srijedu od 20.50 sati.


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 15.08.2006. u 22:14 sati.