Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tribunj

Marketing

Kulturna udruga "Tribunj"

Kulturna udruga "Tribunj", osnovana je u rujnu 2002. godine, na inicijativu obitelji Ebel.Udruga se nalazi u novoobnovljenim prostorijama stare crkve( 1732 god.) te škole u Tribunju koje je obnovila humanitarna organizacija Arche Noah iz Hamburga.
Cilj Udruge je podizanje kulturnih vrijednosti kroz provođenje kulturno- umjetničkih promocija, promoviranje tribunjskog kraja te stvaranje ekološke svijesti, a ujedno i pomaganje i razvijanje upotrebe novih medija kao sredstvo komunikacije.
U udruzi se nalazi knjižnica,internet centar, igraonica. Tu se održavaju razne radionice,izložbe, predstave, koncerti, književne večeri.
Image Hosted by ImageShack.us
Knjižni fond sadrži 3000 naslova. Sve knjige su donacije Tribunjske marine, knjižnica Medveščak i Bogan Ogrizović iz Zagreba, knjižnice Juraj Šižgorić iz Šibenika, mještana Tribunja, te ostalih, ali ne i manje vrijednih donatora.
Image Hosted by ImageShack.us
Kulturna udruga "Tribunj" u svom prostoru trenutno ima 3 računala namijenjena javnoj upotrebi. Igrice za djecu su besplatne, dok se pristup internetu (12 kn/ h) kao i printanje naplaćuje.
Eto... pa kad neko kaže da su tribunjci nekulturni...



Post je objavljen 15.08.2006. u 17:17 sati.