Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Iskrica - zaadovoljavanje ponuđenim,mirenje s malim i življenje s ničim

(Naslov posuđen od saanje. Hvala.)



Obožavam uopćavanja. Zapravo, ne mogu živjeti bez njih.

Pa čitam tako blog kolegice Bivše Iskričarke. Koja se na Iskri osjećala kao meso za seks. Vjerojatno se drugačije nije znala postaviti. Možda je bila naivna, možda je bila frustrirana nejebicom, možda je zapravo samo bila usamljena. Ovo zadnje nitko ne voli priznati.

Ja sam tamo, pa negdje drugdje, pa i ovdje uglavnom iz tog razloga. Usamljenost. Upoznao sam žene s Iskre, sa Smokve, s bloga, s nekih foruma...
Koja je razlika?
Nema je.
Sve one su samo ono što jesu i što žele biti. Ako su kokoši, jebiga... Kokoši su. Ako su iskrene, iskrene su. Ako su inteligentne... Ima i takvih, naravno.
Ako su zanimljive žene onda sam zadovoljan što sam ih upoznao. Ako se vole seksat s nekim tko im je rekao da ne želi ozbiljno i tada sam zadovoljan što sam ih upoznao. smijeh

Sa Iskrice sam imao tri veze koje sam shvatio ozbiljno. Bez obzira što su na kraju ispale. Sa Iskrice sam imao seksualna druženja. Sa Iskrice sam imao druženja uz kavu.

U RL ("real life" iliti stvarni život ,za one koji možda još uvijek ne znaju) sam također upoznao žene za ozbiljnu vezu, bez obzira kako ona na kraju završila. U RL sam također upoznao žene za seksualna druženja.

Ono si što jesi. Gad ili čovjek, glup ili pametan, ozbiljan, zajebant ili folirant.
U riječi uživo, ili u pisanim slovima. Samo si ono što jesi.

Dovoljno je pronaći samo jednu osobu s kojom se može više, pa da ti opravda postojanje Iskrice ili sličnog mjesta.

Dovoljno je pronaći samo jednu osobu s kojom se može više, pa da ti opravda postojanje neke snobovske odvratne birtije u gradu u kojem živiš i u koju se svi dolaze slikati.

Nema razlike.

Ono smo što jesmo.

Post je objavljen 15.08.2006. u 15:50 sati.