Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/insideofmyheart

Marketing

HELLO!

Ne mogu vjerovati koliko mogu spavati! jucer sam, ajmo reci, skoro cijeli dan prespavala, danas isto...
danas ujutro smo Maja, Lana, Gogo i ja ispratili Mirelu na aerodrom! Mirela je otisla u Ameriku na 4god. studirati business na Arizona State University. Sve to zahvaljujuci plivanju, kojem se aktivno bavi vec 12god! Bit ce joj hebeno gore, gledala sam web str tog koledza i stvarno mrak izgleda! Jucer se nitko od nas nije isao pozdraviti s njom, ja sam joj izmislila da sam u bolnici radi prehlade i danas smo je ujutro tak lijepo iznenadili! stvarno je bila happy... na kraju smo svi malo plakali, ali Boze sacuvaj - i to se mora... ne odlazi nam frendica na 4god. u Ameriku svaki dan! od kad sam se vratila (oko 8:30h) pa sve do sad spavam na veliko... Bas sam se cula s Matejom, kaze da je u Vodicama hebeno vrijeme (obicno to tak i bude kad ja odem s mora). 20-og bi trebala ici kod Lussa u Zadar. Iskreno, i ide mi se i ne ide. Oko tog smo se dogovarali jos u 6.mj. i trebala je ici i Marija samnom i Jelena (na kraju niti jedna od njih ne moze), pa bi ja sad bila kod njega jedina cura medu 3 decka! s druge strane... vec kemijam kako bi od tamo na 1 dan zapicila u Vodice (znam,znam... nisam normalna). Mateja je rekla da dodem u utorak (da idemo na h-h u Haciendu) i da onda prespavam tu vecer kod nje! Ne znam... sve je to jos upitno! Na kraju cu ziher ostati doma!
Pocela me primati nekakva depra u ovome Zg. Tocnije, pola 6 i 7mj.(sve do mora) sam bila u totalnoj depresiji. Matura, upisi na fax, ono s Markom (najvise to s njim) totalno me iscrpilo... cure su bile otisle na more, meni se na Pag nije dalo... znalo je proc i po nekoliko dana da se nisam uopce dizala iz kreveta! Konacno, kad sam dosla na more, malo sam se opustila, pustila mozak na pasu (Boga mi i previse - prosli naslov) i uzivala! Samo sta mi 2tj. definitivno nije dovoljno da se odmorim od ove god i napunim baterije za slijedecu!
sto se tice mladog gospodina u Vodicama... Ne prestajem mislit o njemu, niti o tome svemu! Nismo se od onda culi,a znam ni da necemo... Htjela bi prespavati slijedecih 3 tj. da me sve to popusti, i da se vratim u Zagrebacku kolotecinu, skupa sa svojim drustvom! ovo sve me uzasno iscrpljuje... negdje sam procitala da jarcima ne pase ljeto, i skuzila sam da je to tocno! Zima je nekako moje godisnje doba (bar ja sebi to trenutacno brijem). I taj fax... uopce mi se ne da... sto kasnije pocne, to bolje!
Cudno... u Zagrebu je suncano... sto ce to biti?? a kako je tek negdje na moru lijepo...
Nisam napisala, da mi je moj dragi mob krepao, i sad cekam da se Crni vrati s mora pa da preko njega nabavim novi. To ce mi biti prvi mobitel kupljen na crno, do sad sam valjda bila jednia budala koja je mobitele kupovala u ducanu. Odluka jos nije pala... ili samsung d-800 ili d-820. We'll see... Idem nesto jesti... kisssssssssssssssssssss!

Post je objavljen 15.08.2006. u 14:50 sati.