Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/eyes0without0a0face

Marketing

Evo mene opet!

I, opet se ja javljam nakon 4 dana... Kod mene, nema novosti (kao po običaju).
Ivča je na moru, a Tea go djeda. Sad izlazimo Lina, Jojo i ja. Ponekad odemo malo do usranog školskog. Zbog dosade. Braco mi je jučer otišao s frendovima na more, tak da, meni je malo dosadno. Ali, preživjet ću. Ja sam si jučer kupila nove tenesice, adidas. Našla ih ja na sniženju! :)
E da, Jojo... Pa, daj nemoj biti u bedu. Napokon je došao, to je ono što si čekala. Daj budi sad malo sretna zbog toga i jednostavno ga pozdravi kad prolazite jedan pokraj drugoga. Mislim, koji bed, proć pokraj dečka i reći mu: bok... A daj, Jojo, pa možeš ti to! Samo moraš vjerovati u sebe...
Ivča sad uživa na moru, a ja tu trunem u Zagrebu. Moji pametni starci su rekli da moramo ranije ići doma, zato kaj je kiša počela padati. I poslije sam čula, da je more fenomenalno i da je jako lijepo i sunčano vrijeme. Pa mislim, starci, treba vam 1 "veliki" pljesak!!!! Meni je na moru bilo prejebeno. I htjela sam još ostati, ali ne, ne bi moji starci bili oni da nisu otišli doma. Samo se pitam jel "on" tamo. Iskreno, da njega nema, ne bi ni ja išla. Ali, mislim da sam ga vidjela poredzadnji dan. Šteta kaj nismo bili malo bliži, jer, onda (hm).... Po cijele dane slušam od Maroon 5 - This love jer me to jaaaaaako podsjeća na "njega". I sad, kad "vrtim" film u natrag... Pitam se: zašto nisam...? (ovaj dio texta o "njemu" će moje curke skužiti).
Ne znam jeste skužili, ali, škola počinje za nekih malo manje od 3 tjedna... Za MANJE OD 3 TJEDNA... Ma, neću se uopće prisjećati. Znam da prošlih godina sam na neki način jedva čekala da počne škola zato kaj mi je počelo biti dosadno. Ali, ne, sad mi nije dosadno. Sad mi je super, i ne želim u tu prokletu ustanovu. Jer, ove ću se godine napatit ko jebeni konj! Moram 8. razred proć s 5, da bi mogla upast u neku normalnu školu. Još uvijek ne znam kuda, ali, vjerovatno ću u 1. ekonomsku. Kad se sjetim, kako ću morat učiti... Ali, morat ću. Štrebat fiziku, koju ne podnosim!!!!!!!!! Vježbat po danu i po noći glupu matematiku, učit hrvatski, povijest,....
Ubijte me odmah...
Idem ja sad uživat još malo u ljetu i sunčanom vremenu. Jer od 4.9. za mene počinje PAKAO!
Pozdrav ljudi, ostajte mi dobro i pusu svima šaljem... Najviše pusa šaljem svojim curkama (Tonka, Jojo, Ivča, Tea, Lina) i jednoj osobi... (Jojo, znaš ti tko...)

Post je objavljen 15.08.2006. u 10:34 sati.