Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Završen turnir "Uskoplje 2006"

Nakon što su jučer ( subota, 13. kolovoza) zbog jake kiše, koja je padala gotovo cijelog dana, odgođene utakmice za treće i prvo mjesto danas su po idealnom vremenu odigrane zadnje utakmice na tradicionalnom, desetom po redu, malonogometnom turniru "Uskoplje 2006".
Na prepunom igralištu Srednje škole "Uskoplje" u utakmici za treće mjesto sastale su se dvije momčadi iz susjedne općine Prozor – Rama. Nakon uzbudljive i neizvjesne utakmice bolja je bila momčad Geza Beljušić koji su rezultatom 4 : 3 savladali momčad Gradske kavane Rama.
Geza Beljušić
Gradska kavana Rama

U finalnoj utakmici sastali su se Caffe Picasso i Caffe Holywood iz Jajca. U izuzetno korektnoj utakmici obje momčadi su prikazale odličan nogomet. Rezultat je bio krajnje neizvjestan, a na kraju slavila je momčad Caffe Holywooda rezultatom 3 : 2. Pobjedonosni pogodak postigli su 3 minute prije kraja utakmice i tako su, ipak, zasluženo osvojili prvo mjesto i novčanu nagradu od 4 tisuće konvertibilnih maraka.
Caffe Picasso
Caffe Holywood
Osvajanjem prvog mjesta momčad Caffe Holywooda se svrstala u red najuspješnijih momčadi u desetogodišnjoj povijesti ovog malonogometnog turnira. Naime, ova momčad iz Jajca, gotovo u istom sastavu, redovito nastupa na turniru i po pravilu je uvijek nastupala bar u polufinalu. Zbog svog izuzetno sportskog ponašanja na terenu postali su miljenici uskopaljskih poklonika malog nogometa, te je večeras, vjerojatno zbog toga, brojno gledateljstvo bilo izuzetno mirno, gotovo kao u kazalištu, što je iznenadilo sve aktere završne večeri turnira.
Predsjednik HNK Sloge – Anto Zeko i Ljuban Čavka kapetan Caffe Holywood
Pobjednici s vjernim navijačima
Najbolji strijelac na ovogodišnjem turniru je nogometaša momčadi Caffe Picasso Dražen Matišić koji je postigao 13 pogodaka.

Kako organizatori turnira nisu mogli naći suce u Uskoplju sve susrete odlično su vodili suci iz Livna Mladen Pavić i Stipe Velić.








Post je objavljen 15.08.2006. u 01:20 sati.