Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shanu

Marketing

ZAGLAVAČKE KRONOLOGIJE, DAN TREĆI I JOŠ ONIH SEDAM IZA TOG TREĆEG

zaista sam imala najbolju namjeru svako jutro u zaglavu se ustat i napisat jedan kratki postić o prethodnom danu, čisto da imam neki desetodnevni kontinuitet, bar što se bloga tiče. u svemu ostalom 10 dana kontinuiteta je čista utopija. vjerojatno zato se sama na sebe kladim da ću bit vječni student.thumbup
uglavnom, imala sam najbolju namjeru. a-ha, o da.
zajeb je kada na spavanje odlaziš u 7 ujutro i dižeš se u 4 popodne, taman na vrijeme da popiješ kavu i dovedeš se bar malo u red prije novog dernečenja.
a sad ne mogu naknadno sve opisivat, nema smisla, pogotovo kad ima toliko stvari koje moram nadoknadit, pa zato evo samo ZAGLAV TOP 5 ljestvica,proglašenje glazbene zvijezde zaglavačkih cede plejera i jedan lokalni, ali s globalnim značenjem, izbor za miss.

NAJ PARTY - "IPSILON"
-ipsilon je, naime, jedan makadanski put koji vodi s "glavne" ceste (hahaha...dobro, šta sad, da ste vidjeli tu cesticu smijali bi se i vi na ovo "glavna"...hebote zahtjevne publike...smijeh), na kraju kojega su dečki parkirali aute, raspalili muziku do kraja, jedna iznimno darežljiva matea naskakivala je po dečkima potvrđujući tu svoju već spomenutu darežljivost, jedan lokalni šaner je uletavao sa vjerskim psalmom nakon kojeg obavezno slijedi pitanje "a ka´ćemo se ljubit?",a libra i ja smo branile svoju stellu i vino, dok sam ja paralelno morala ispunjavat svoj dio oklade. ah da, pošto je zaglav jako jako malo mjesto, mladi imaju prilično poseban način ubijanja dosade- oklade. ja sam svoju popušila. više o tome, i o tome kako je došlo do partya na ipsilonu saznat ćete sad:

NAJ OKLADA - "UBIJ ME LOZOM"
znam da nije ženstveno. znam, ooo, vjerujte mi, znam. i da nije nešto za pohvalit se. al, eto, ipak. drx i ja smo se, iz razloga kojih se više ne sjećam, kladili. ne znam zašto. ne znam ni zašto sam pristala. zašto....?!?!
uglavnom.
pala je oklada tko će popit više loze. next day smo se svi skupili, dečki su zasjeli za stol na terasi, ja sam kasnila 20 minuta jer sam se spremala. naime, ako sam već morala pit kao frajer, odlučila sam bar izgledat kao žensko. uspjelo je.wink
počelo se cugat, dok je drx bio u kuhinji ja sam nabila prednost od tri, dok sam popravljala sjajilo on je izjednačio i podigao prednost za isto tri u svoju korist. da bi održali atmosferu na nivou, paralelno smo se igrali "ubojice" (odlična igra, s kartama, toplo preporučam za ekipna opijanja). nakon puno cerekanja i prolijevanja cuge po stolu (bilo je slučaaajnoooo!), otišla sam bacit đir oko kuće da se malo razbudim. s druge strane kuće sam se predomislila, ušla unutra i zaspala ko mala beba. bilo je tek 1 iza ponoći. ujutro sam se dignula sva hiperaktivna, nikad veselija, učila par sati u komadu, kuhala, čistila, saznala da su oni kad sam ja zaspala napravili par plakata i zaljepili ih po zaglavu i susjednom selu da se tu večer održava "ipsilon party". uglavnom, bilo mi je ok, nikakvog mamurluka.
ah, da, da ne zaboravim. izgubila sam okladu, iako moj zadatak je bio tuga, čemer i jad naspram onog što bi čekalo drxa da je izgubio.
jesam li još išta zaboravila reć....
aha. score: drx ih je popio 30 i zasluženo pobijedio. truli jourz je popila 23. neloše za ženu, dobro za dernek, al ne i nešto za ponosit se. al kad je bal...!partypartypartypartyparty smijeh

NAJ IZLAZAK - "FAST FOOD MARIO"
-vjerujem da je naj izlazak upravo ovaj, iako, teško je reć...naime, bio je i jedini, iz jednostavnog razloga što fast food "Mario" je jedino mjesto u blizini gdje možete izaći, a nalazi se u susjednom selu. meine liebe libra und ich smo se sredile ko da slavimo novu godinu, a na svaki kompliment smo dogovarale sa već isprobanom ah-pa-to-sam-navukla-u-dvije-minute rečenicom, udarile po red bull-votki, i plakale od smijeha da glazbu, koja je poprilično slična hercegovačkom sistemu. da objasnim na primjeru: shakira-sean paul- lil kim- šampanjac- prvi poljubac-insomnia- šampanjac- nikotin-šampanjac- world is mine- šampanjac. za one koji ne znaju, šampanjac je ultramegaturboextra popularna cajka koja ide nekako ovako : "udaram u glavu ko šampanjac, njeno malo glatko crno koleeeenooo, pusti srećo samo sam muškarac, vuuučeee me prokleeetoooo".
taj isti dečko koji je pušto glazbu sutra mi je radio hamburger...a takva karijera bi ga čekala kod huljića!smijehbang

NAJ IZLET - "ZEČA MEETS ŽUJA"
drx, capo di buraz ( iako je on moj vječni ludwig von smitzerfield zvani lulu!cereksmijeh), frodo, sen´č, libra i ja. gliser. torba puna čipsa i voltarena (oni dani u mjesecu...bang). mini frižider pun pive.
odredište- mali otok zeča, savršenstvo očuvane netaknute prirode, najljepši spoj mora, mediteranske flore i faune te jednog ludog magarca. što, naravno, ja ne bi znala, jer su stali 100 metara od obale i počeli ronit ili, ko frodo, jednostavno plutat na leđima sa žujom na prsima. doživljaj je potpun ako na gliseru trešti kruška "diivnooo je biti neekome neešto, diiivnooo je bitii tebi sveee...". na repeatu. kad su se debilčeki izglupirali, sjetili su se da bi mogli impresionirat i ženski dio, pa su krenuli u ronilačke pohode. izronili su nam 3 morske zvijezde, 5 školjki, praznu pivsku bocu koju su oni bacili 2 dana prije, morski krastavac i dječji rozi rajf koji je ostatak dana nosio frodo nakon što smo ga mi odbile.

NAJ CHILLIN - "LIVE FROM BEACH"
-ovo je večer za koju sam uvjerena da će mi ostat u najljepšem sjećanju, a koja se dogodila sasvim spontano. naime, bez ikakvog dogovora, uz prijedlog "ajmo na plažu", libra i ja smo pokupile ručnike, pizzu, sachericu, sok, par pivi i marlboro i zaputile se na malo udaljeniju plažu. nebo je bilo prekrasno, bez ijednog oblačka, ja sam izbrojala 21 zvijezdu (mislim, koje su pale, jelte) za svaku svoju godinu života, pošto mi je nedavno bio rođendan. onda smo imale spontani photo session, gdje sam ja glumila ostarjelu pin up zvijezdu a libra djevojčicu sa šibicama (joj, draga...!BUAHAHAHAHA!!!!smijehsmijehsmijehsmijeh). nakon tolko cerekanja samo smo se srušile natrag na ručnike, zapiljile u zvijezde i zašutjele. sve dok ja nisam nazalnim glasom počela pjevat neke domaće pjesme. libra, umjesto da to sreže u korjenu, nastavi pjevat sa mnom, što bi bilo poprilično veselo dok nismo došle do jedne pjesme koja nas je obje malo zbedirala. i zbog jedne stare, glupave pjesme, shvatila sam da neke stvari se jednostavno ne mogu razvlačit godinama, pogotovo kad si pasivan. tada sam odlučila tome što me muči, posvetit jedan jedini post. zadnji. al ne još. ima još doživljaja s mora. smijeh

NEPOBITNA GLAZBENA ZVIJEZDA ZAGLAVAČKIH CEDE PLEJERA:
IVICA
SIKIRIĆ
IĆO!!!!!!!
ALEEE ALEEEEE!!!!
tip je car. molim, ne komentirajte ako niste preslušali zadnji cd. bar iz poštovanja prema meni. ja volim iću. ja jaaako volim iću. smijehcereksmijehcereksmijeh

MISS ZAGLAVA : definitivno, LIBRA
-ionako ja ne volim te izbore...!smijeh đast kidin, uglavnom, već mi je i glupo pričat o njoj, mislim da vam svima već izlazi na uši...al evo još malo (smijehsmijeh) : ne znam s kime bi mi još bilo 10 dana u nekoj selendri bilo tako zabavno, i ne znam s kom bi se drugim tako odmorila... definitivno moja miss, i po ljepoti, i po personalityu, iako fotogeničnost...ha, djevojčice sa šibicama?!?! smijehsmijehsmijehsmijeh


Post je objavljen 14.08.2006. u 22:37 sati.