Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bogcuvabudale

Marketing

ŽIVOT JE KU...!!! ponekad

Evo nisam se dugo javio, punih 14 dana!! Pa jedan od razloga je taj što nisam imao vremena, zamislite vi to, ljeto je a ja nemam vremena!! Pa evo ovako bila mi je neka rodbina iz Makedonije!! A imaju kćer mlađu od mene godinu dana tako da sam morao bit s njom cijelo vrijeme ustvari ona samnom!! I što je naj bolje poklopilo se sa jednom stvari vezanom za bljitvicu, znaju neke posebne osobe u mom životu znaju na šta mislim (buco)!! Bili su u Rijeci 10 dana i polako sam živce izgubio s njom i s njima!! Nije loša cura, simpatična je al nezna jezik pa joj je bilo dosadno, nije se baš uključivala u razgovor i kad je mogla!! A šta da radim nisam ja kriv!! I tako oni su otišli u subotu popodne i onda je došla veče i trebalo je izać van!!!
I tako dogovor je bio da ćemo otić do El Rija i tako je i bilo, al ne bi mi bili mi da nismo komplicirali! Naj prije nisam mogao Bljitvicu nagovorit da ide i onda napokon kad sam uspio Buco mi kaže da se najvjerojatnije ne ide jer jako kiša pada, mislim stvarno!!! Al nema veze ja i Bljitvica smo se našli i malo razgovarali i odlučili otić do Eliena (kafić kod tehničke škole) i tamo smo se zajebavali, igrali pikado, i naravno ubio sam ju!! Al nije to sad bitno!! I nazove mene Buco aj dođite do grada ipak idemo, i tako mi dođemo!! Prvo su ušli Buco i Robi u nutra i odma za njima idemo ja i Bljitvica i čuješ onu gorilu na vratima, stanite, koliko imate godina!! Ajme srama, sva sreća nikog nije bilo iza nas!! Tako da nismo ušli, al nema veze!! I tako odemo na stanicu, kiša lijeva ko iz kabla, mokri ko miševi!! Bili smo još malo skupa tamo kod nje u naselju kad smo izašli iz basa, a onda smo i jedan i drugi morali doma pa sam se ja pjege zaputio tamo!! Po kiši naravno!! Doma sam došao mokar ko miš al nisam se razbolio što je najvažnije!! To bi bilo to!!!
Buco niš mi se ne javljaš, nisi me valjda zaboravio, samo mi nemoj to reć!!! ZAŠTO, ZAŠTO mi se ne javljaš!?? Ne odgovaraš mi na pozive ni na poruke!! Buco ja ne mogu bez tebe, javi mi se!! Ovoga......da!!! pozdrav bljitvici i šaljem joj jednu veliku pusu!!! poz....


Post je objavljen 14.08.2006. u 23:32 sati.