Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hpmrkvice

Marketing

Dvije opasne mrkvice u crnim kupaćima, lutaju po Opatiji u majicama na Metallicu i "Nemam dečka", wanted alive or not dead.

Kira:Uuuuu, ste vidjeli naslov? Uuuu, aj lajk it! Sviđa mi se! Naslov mislim... mislim sviđa se meni i... ok, neću sad o tome... post će biti vezan za naslov...
Samo da se zna, ja sam ona s majicom od Metallice! I killerima! Ou jea, opasna sam! ROFL!
Ugl, našle smo se ja i Alex, tamo di se uvijek nalazimo, neznam dali smijem reć, ugl, našle smo se tamo di se i uvijek nalazimo... šta vas briga di se mi sastajemo, ko da bi vam rekla, LOL!
I otišle mi do Opatije... Alex je cijelo vrijeme pričala o... ugl, pričala je... i sada sam ja luda, ma molim vas! ;P
I onda me Alex odlučila odvest u svoju najdražu slastičarnicu... ona je naručila nešto što je meni izdledalo odvratno,i sok od naranče, i vodu u čaši od pola litre... ja sam naručila sok i vodu u čaši od POLA litre...
Ugl, kada smo se vračale, ah, da, sada je onaj dio s onim tipom... neki tip me zaustavio i reko: Ekskjuz mi, maj frend vons tu mit ju (neda mi se pisati...), a ja gledam... i kažem: ovaj, ne hvala, a mislim ko da tip razumije hrvatski, a ja njemu ne hvala... i prasnula u smijeh... Alex je bila tužna jer je kraj mene stajala polu-gola a tip mene pitao... valjda voli Metallicu... tip, mislim...
Onda, Alex me prisilila da ovo napišem: ona je išla na onaj trampulin... a pazite ovo, imala je minicu! i cijela Opatija joj je vidjela gačice! Svašta... LOL!
Moram spomenuti Lozeka... (ko zna što Alex sada misli, LOL! ;P Ne, Alex, mislim na Lozeka kao pojam, opčenito...) Da, Alex je smislila novu rijeć: LOZEK! Dok smo slušale moj Ipod... na lingišturima.. ili kako već... Lozek znaći muška Mrkva... Nadam se da ste skužili... Aha! Sjetila sam se! Znam ko je Alexin lozek! Aha! Alex, nemoj se izvlačiti... znam što ćeš reči... ali ti dobro znaš na koga mislim! Da, da... znam ja... LOL!
Ovaj... da.... Možda ovo nisam trebala napisati... neka, briga me...
Pozzz, ljudi!

Al€X!C@:
Pa, Kira je rekla sve.
Ma zezam se.... Bilo je puuuuno toga.
Naime, Kira se ženi. Kira je napokon našla svog lozeka i svi smo veri hepi zbog toga.
Znate da je lozek mužjak mrkve?
E pa Kira ima svog lozeka.
To sam već rekla.
Inače, jedna lijepa sitnica koju Kira nije spomenula je to da sam se ja sunčala. Pa dobro, nisam bila pod sunce, ali nema veze.
Nakon skakanja na onom divnom trampolinu gdje se moje veličanstvo nije sjetilo da će joj se minica podići kada skače, moje veličanstvo je s novozaručenom mrkvicom Kirom krenulo na ležaljke kraj mora.
Hm, da.
I onda sam se skinula u gornji dio kupaćeg jer me majica užasno svrbila od znoja.
I onda sam skužila da na mojoj kremi za sunčanje piše da umiruje kožu.
I dala ja njoj da me namaže.
Ma ofkors...
E, da.
Močile smo noge u moru.
Jea.
I dođe val i smoči moje starkiche.
Bueee.
I išla sam sa starkichama u more.
I tada me uhvatio val.
Ma, starkiche su dvaput ostale mokre.
Ah, tko im kriv.
Onda, ja sam letjela.
Stavila bi i fotku ali nemam kabel ovdje, kod tate mi je... Bueee.
I što je još bilo...
Pa, svježe izdepilirane noge. Ispružim ja nogu i u zezanciji kažem "wonna try?" a iza ugla dolazi neka grupica dečkiju. Ajoj, sramotno.
I bilo je još nešto....
Ma zapravo nije.
Nedostaje nam Maya, već duuuugo nije pisala.
I to bilo to.
Mrkvasti pozdrav od opakih mrkvica u crnim kupaćima.

Isprika jednoj osobi... Pa, nemam što reći, ne želim završiti na ignore listi, ali Kirica je rekla da napišem što želim.
Ne želim vas ubiti, bilo je slučajno, gospodine.


Post je objavljen 14.08.2006. u 23:03 sati.