Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nessa11

Marketing

I AM BACK

Hey ljudi evo mene natrag!!mahmah
Živa sam se vratila iz divljine i spremna sam nastaviti voditi ovaj blog i posjećivati blogove koje sam dosad redovito posjećivala!! Nešto novo o Tokio Hotelu?!! Pa da vidimo… E, pa da!!! BILL IMA NOVU TETOVAŽU!!!:yes: Ali to više i nije tako novo zar ne?? A eto, žao mi je što uvijek kasnim s tim stvarima, ali eto takva sam ja!! Ma glavno da sam to objavila!!zujozujo Tek da se zna!! Kak sam bila na Velebitu (ne cijelo vrijeme) spustila sam i u jedan mali primorski gradić u kojem sam kupila Popcorn, a imam i BRAVO i Yam! !!!

BRAVO:
kBillove najnovije slike s tetovažom!! Mislim da mu tatoo jako lijepo stoji, a vi??!! To vam je točno na 28., 29. i 30. stranici. Zanimljivo je kolike su si zvijezde dale istetovirati zvijezdu , najčešće na zapešće i na gornji dio ruke (rame) ali naš je slatki i inovativni Bill pokrenuo novi trend!!! Zvijezda na trbuhu!!! Sexy!!!!
kStranice 32 i 33: BRAVO Stars aktuell : Nova pjesma Tokio Hotela koju treba prevesti!! Malo niže naći ćete riječi te pjesme za koju Tom kaže da je slična Durch den Monsun : u početku malo laganini, a prema kraju sve dinamičnije… Nisam ju čula ali jedva čekam!!! A vi??
kStranica 62 : BRAVO Style (Bill)

POPCORN:
k12. i 13.stranica: Tokio Hotel in Love!! E da tu su vam one slike svih članova benda sa nekim curama!!! Ja znam samo LaFee (a i ona ne liči sebi!), a ove druge plavuše me ne zanimaju jer je to sve neka fotomontaža (pojma nemam)!! Znam da zvuči glupo ali moja seka i njena frendica otkrile su „malu“ grešku kod Toma!!! IMA PIERCING NA KRIVOJ STRANI USNICE!!!! A i kosa mu je malo potamnila jel vam se ne čini??!!! Kod Billa se premalo vide pramenovi (to baš nije 100% sigurno jer sve ovisi kako je slikano). Za Georga su rekli da mu je kosa premasna (znači ni to ne bi trebao biti on!) a Gustav ima neku čudnu facu!! I tako ispada da su to njihove zamjene!! Ali ni to ne štima!! Ne znam kako nisam primijetila to za Toma kad ga stalno gledam, ali kako su mogli naći ljude koji taaaako jako njima liče!! To je sasvim nemoguće!!! I onda ispada da to nije varka ali taj Tomov piercing ne vara!!! To je taaako očito da više ne znam što da mislim!!! Ako imate Popcorn pogledajte malo bolje!! Možda sam se ja zabunila, jer više ne vjerujem svojim očima!! Bar ja uvijek mogu naći neko rješenje, objašnjenje bilo kakvo ali nešto mogu reći ALI OVO!!! Izgubila sam se!!!blabla Vi pogledajte pa me prosvijetlite molim vas jer ću poludit!!

Ali da znate nitko na višem položaju nije rekao da je ovo fotomontaža pa nemojte to uzeti jako ozbiljno ali nešto je čudno!! Ja sam vam samo skrenula pažnju na to a vi prosudite!!namcor

YAM!
kNešto malo o Billovoj tetovaži na 7. stranici…
kNa stranici pod brojem 10 slike su Georga i Gustava kak su vozili formule il tak nešt! Kak su sretni… A tu Bill ima totalno ispeglanu frizuru i ispričavam se svim njegovim opsjednutim fanovima ali tu izgleda stvarno kao cura!! Mislim stvarno pretjeruje!! Ne kažem da ne izgleda super ali previše podsjeća na curu!!!
kTerror gegen FANS na 60. i 61. stranici
kFan fiction (BILL) na 88. i 89. stranici!! Tu je stvarno jaaako puno teksta (na njemačkom naravno) pa vam ne mogu baš pomoći!! No mislim da svi vi možete nabaviti Yam! pa niste uskraćeni!! Ja se i dalje osjećam jadno zbog tog neznanja njemačkog!! Zahvaljujem ashley na pomoći!!!



Najnovija pjesma Tokio Hotela!!!!kiss

TOKIO HOTEL
WIR SCHLIEBEN UNS EIN


Wir sehen vom Fenster
Die Mächte um sich schlagen
Wir schauen uns an und wissen
Wir müssen nicht sagen
Es kann alles kommen
Selbst der größte Sturm
Kriegt uns hier nicht weg
Es ist gerade so perfekt

Refrain:
Wir schließen uns ein
Wir schließen uns ein
Bis die Zeit uns vergisst
Bis die Zeit uns vergisst
Bis ihr den letzten Tag vermisst

Schau aus`m Fenster
Der Blick kommt nirgendwo an
Wir ha`m hier drinnen
Den Rest des Lebens eingefangen
Wir he`m den Schlüssel abgebrochen
Und uns in uns selbst verkrochen
Es ist gerade so perfekt

Refrain:
Wir schließen uns ein
Wir schließen uns ein
Bis die Zeit uns vergisst
Bis die Zeit uns vergisst
Bis ihr den letzten Tag vermisst

- Gitarrensolo -

Ich weiß, dass keiner
Von uns geht
Ihr seid
Der letzte Weg

Refrain:
Wir schließen uns ein
Wir schließen uns ein
Bis die Zeit uns vergisst
Bis die Zeit uns vergisst
Bis die Zeit uns vergisst
Bis die Zeit uns vergisst
Bis ihr den letzten Tag vermisst

Evo za početak dvije sličice s Velebita tako da znate gdje sam bila...

Image Hosted by ImageShack.us Jel nije prekrasno???!!!eek

A ovo je nešto romantično...
Image Hosted by ImageShack.us

A evo i nešto od Tokića... (ludo Bože kak sam ja to počela govoritlud)

Image Hosted by ImageShack.us Ovo je super slika za pozadinu koju sam obećala stavit u komentarim na jednom blogu... Poslužite se besplatno je!!

Image Hosted by ImageShack.us Tom & Bill

Image Hosted by ImageShack.us Jel nisu preslatki?? Stalno to govorim ali kad nemam šta drugo

Image Hosted by ImageShack.us Ovo je ODLIČNO!! Dok su bili u Parizu (to je bar očigledno)

Image Hosted by ImageShack.us Mačak mali...


A evo i slika u prenesenom značenju ...
Baš me zanima hoćete li moći odgonetnuti o kome se radi

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us A ovo je naš Bill (jel nije?) Kako slatko!!cerek

Image Hosted by ImageShack.us






Post je objavljen 14.08.2006. u 11:39 sati.