Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookaleta

Marketing

Živio Jure Grando!

Jedna od tradicija naših pazinskih književnih okupljanja je i zajedničko sikanje svih gostiju odnosno sudionika, pa evo i ovdje zajedničke fotografije pisaca koji su sudjelovali u predstavljanju zbirke "Vampirske priče" u Kringi na kraju prvog dana 5. Festivala fantastične književnosti. Čak petnaest pisaca (od 25 koliko ih je u zbirci) došlo je na Festival i sudjelovalo u programu. Imali smo sreće i s vremenom: kiša je prestala baš kad su se programi iz zatvorenog prostora trebali preseliti u open space.
Detalje o programima i tijeku Festivala prenijet ću ovdje kad se malo zbrojim, i kad pregledam sve materijale. U međuvremenu, nešto slika i dojmova drugih gostiju i sudionika Festivala može se vidjeti na Istrakonovim stranicama, a pretpostavljam da nešto ima i u medijima (na brzinu sam uspio pronaći tek vijest o prvom danu Festivala u Jutarnjem, a naravno, najdetaljnije je o festivalu izvještavao Glas Istre, naslov ovog posta naslov je jednog od izvještaja novinarke Petre Pekice, a i fotkica gore desno je njezina).
Hvala svima koji su svojim dolaskom i sudjelovanjem pomogli da Festival ovako lijepo uspije, hvala svima koji su pripomogli u organizaciji, posebno hvala svima (posebno piscima i festivalskim gostima) koji su u petak u Kringi dali krv, a onima koji nisu uspjeli doći hvala na moralnoj podršci, na širenju informacija o Festivalu, i na zanimanju kako je sve to skupa ispalo.

Post je objavljen 14.08.2006. u 11:13 sati.