Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princessmisfit

Marketing

klamzi (nespretna)

Ej ljudi!
Evo, ovaj sam zadnji post morala malo cenzurirati jer me je moj dragi brat Marijan cinkao mami i rekao joj da sam ju predstavila u jako lošem svjetlu!
Zato sam, iz poštovanja prema mami, zbrisala sporni dio članka. A Marijane, nastaviš li me cinkat, loše ćeš se provest jer ću tebe predstaviti u lošem svjetlu!!!! Behehe!!!
Al dosta sad o mome bratu. Ajde malo o MENI!!!thumbup
U zadnje sam vrijeme jako nespretna!!!nut Ne znam što se to događa sa mnom??? rofl
Evo, prije par dana sam rezala neke papire i dva puta su mi pale škare na nogu!!! Srećom, težih posljedica nije bilo!nut
Pa se ja onda okanila škara, al ni to nije pomoglo! Eto, baš sam danas odlučila jesti malo onih začinjenih inćuna iz staklenkenjami. I sjela ja pred te-ve i jedem ja inćune i gledam Peti element. I što se onda dogodi??? Ja se malo previše ufurala u film i zaboravila da u rukama držim limenku inćuna! I, ofkors, napravim ja nagli pokret i izlijem sve inćune po sebi! Najveći je problem ono ljigavo ulje u kojemu su plivale te ribice! Bljak! Još su mi ruke ljepljive!

A da ne spominjem kako sam si neki dan odlučila sama malo skratiti kosu. Uzela ja škare (e, ovaj am put bila oprezna pa mi nisu pale) i sjetila se da onaj pjevač iz Bullet For My Valentine, Matt Tuck, ima tako slatku zurku. I krenula se ja šišat. Al kad sam ugledala kolko ja kose imam (preciznije-> 65centimetara), odustala sam nakon što sam drastično skratila prvih nekoliko pramenova. I sada mi baš ti pramenovi stalno upadaju u oči!mad

Ok, danas sam se malo previše raspisala. Tko ovo uspije sve pročitat, svaka mu čast! zujo
Kiss!


Post je objavljen 13.08.2006. u 18:13 sati.