Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/astrangegirl

Marketing

Vratila sam se...nepromijenjena...ili?

Hej svima. Stvarno me dugo nije bilo,ili barem imam takav osjecaj. Cijei taj svjet blogova sad mi je pomalo cudan. Ne MOGU se naviknuti na redovno pisanje,odgovaranje na komentare i ostalo. Naravno,sve vas volim i falilo mi je ovo,ali sam se i odmarala.
Cini mi se pomalo povrsno. Ljudi…I sve to skupa…Pusice i taj shit.De dobro je…
Da NE ISPADNE DA SAM U BEDU,NISAM. Nisam u bedu,ali osjecam se pomalo drugacije. Zrelije mozda i pomalo tuzno. Ali to nije tuga koja razara,to je ona sjetna tuga u pogledu….

Image Hosted by ImageShack.us

A sad MORE: More… Bilo je lijepo. To definitivno. Lijepo,ali drugacije nego prije. Prosla mora je uvijek moja sisterica( sestrica )bila sa mnom.I uvijek smo imale neko drustvo. Sad nje nije bilo,bila sam sama. Dobro,nisam bila sama,ali na neki nacin jesam.I bojala sam se da ce bit lose,lai nije bilo.Bilo je tu nesto kao moj trenutak za razmisljanje i prilagodbu razlicitim okolnostima. SJECAT cu se mora kao mjesta gdje sam ramisljala na krovu(nas je apartman imao prilaz na krov,yes,yes!!) J i kao jesto kupanja i uzivanije.
Bilo je fora,bilo je zabavno. Upoznala SAM neke ljude i Jednog Decka,ali ot cu zadrzat za sebe. Sad sam ljuta sto ljeto prolazi i jako,jako,jako,jako,jako,jako,jako NE ZELIM ICI U SKOLU VISHE NIKAD!!! PA TAK… Sad mi vec jako fali Miaj koju nisam dugo vidjela jer je na moru i MALO Mi je dosadno pa je to bed.

Razocarana Sam vama,zar NI 100 KOMENTARA? No,dobro. HVALA SVIMA KOJI SU OSTAVLJALI,STVRANO HVALA. Thanx i nadam se da sam vam svima odgovorila ili bnar vecini na komentar. Pisite stavi radite i kak ste?
P.s.
Imam novu pozadinu i tako… Slatka mi je,ali mjenjat cu je vjerovatno. Imam malo drugaciji stil pisanja,ne znam mjosh kak ce to sve ispast. Ja sad ni sama ne znam odakle da krenem sto se tice svega sto se dogodilo pa ni ne cu. Nadam se da ce se sve postupno rijesiti. Pusek pozdrav uzivajte Iveliki Pozdrav. Bye

Image Hosted by ImageShack.us

Ne znam vishe tko sam. Sve se cini daleko. Od rijeci… od snova… Od topline…
Kaos… Crno-bijela agonija. Drhtavica i samoca..Dize pogled i kap kise dotice mi lice. Vise nisam sama. Josh ima nade. Logika. Sada znam da sve ce biti u redu

* Evo ja na moru jedna mala fotkica,hehe. partysmijeh
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 12.08.2006. u 15:03 sati.