Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelenoplaveoci

Marketing

Što god se dogodilo u životu dobro je. Samo treba vjerovati u to...

blog images

blog images


Varalico

Sve neprospavane noći
oprostit ti neću moći
ni za brdo zlatnih dukata
Valjda hoćeš da poludim
šta mi treba da mi ljudi
kada prođem pogled spuštaju
I nakon svega opet lažeš
da je sve to ljubav kažeš
reći ču ti što me muči
ljubav te trebala vratiti kući

Varalico,nek te druga ima
samo priznaj tu pred svima
da li si me ikad volio
Varlico,široka ti polja
šta je čeka ne zna ona
čaše tuge,noći muke
a nigdje tvoga ramena

Na krevetu bijelom mekom
zaprljao si ruke grijehom
njene kose ti si raspleo
Sad pogledaj u oči moje
to što vidiš suza to je
ne što moje srce voli
nego što me duša boli...

Varalico...

Hello!!! Kakve ste mi volje? Hm, ja sam nekako sva kao da me vlak pregazio pa se vratio natrag da bude siguran da se neću tako brzo ustati =) hehe...baš sam nekako umorna, pospana, ali sve u svemu dobro je... Mislim, sad sam se definitivno pomirila s nekim stvarima koje su me u zadnje vrijeme više-manje opterećivale... Konačno sam zadovoljna stvarima u svojoj glavi, nekako su se posložile fino, sve na svoje mjesto, tamo gdje su davno trebale biti =) Evo da još kažem da sam počela čitati Sliku Doriana Graya od Oscara Wilda. Knjigica je dosta dobra. Podigla sam jučer i Na obalu rijeke Piedre sjela sam i plakala od Paula Coelha pa ću to pročitati do početka škole, jer kad počne škola prestanem sa čitanjem knjiga po svom izboru jer tad moram čitati knjige za lektiru, pa eto... Jučer sam bila tako malo po gradu s mamom i kod tete neke papire sređivale, mene malo izvozali po gradu, stalno me slali po nešto i tako, uglavnom, drago mi da sam pomogla =) I da, vidjela sam svoju Ninčicu, bile malo na piću s još neke 2 cure i tako, baš mi je drago da sam ju vidjela... A još malo pa ćemo nas 4 opet po starom, ujutro na kavicu prije škole, pa u školu, pa na kavu poslije škole pa kući =) Veejiki pozz mojoj Ani ako čita =) Kad sam vidjela da moja Nina jučer nešto sređuje oko knjiga za školu, tek mi tada sinulo da bi bilo vrijeme da se i ja malo pobrinem oko toga, ali, ipak, ima vremena, neću još, stignem sve, imamo još 22 slobodna dana. E gluplji post nisam napisala već dugo =) hehe...evo sama sebi postajem dosadna, pa ću završiti =) ajde, pozdravljam sve čitatelje =)
blog images

blog images


Evo, ovo mi je jednom poslao jedan moj prijatelj dok sam još imala stari blog, kad sam bila nešto loše volje, pa sam se sad sjetila, a ako on ovo čita nek zna da ga puno pozdravljam =)

Pokupimo boje koje padaju sa neba, dovoljan je dodir samo to nam treba. Zaboravi na jučer, hajde pogledaj u sutra, vidjet ćeš da želiš, vidjet ćeš da možeš. Odgovori koje tražiš nisu baš daleko. Pogledaj u sebe, pogledaj u sebe. Neka tvoja glava bude samo tvoja briga, ne daj da joj govore neka sama otkrije. Pokupimo zvuke koji padaju sa neba. Dovoljan je dodir samo to nam treba. Dali pratiš znake koji stoje oko tebe? Vidjet ćeš da želiš, vidjet ćeš da možeš. To što sada kriješ nitko ne vidi na tebi. Pogledaj u sebe, pogledaj u sebe. Neka tvoja glava bude samo tvoja briga, ne daj da joj govore neka sama otkrije.


Post je objavljen 12.08.2006. u 13:16 sati.