[povremeniQ]
Pregled vijesti na 12.8.,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[povremeniQ]
Pregled vijesti na 12.8.

» Keith Giffen, popularni scenarist koji je imao promašaja koliko i pogodaka, trenutno je jedan od najzaposlenijih na američkoj sceni. Osim što radi par bitnih serijala za vodeće Marvel i DC radi i na gomili projekata za nezavisne izdavače. Momci sa Newsarame ga, naravno, nisu pitali ništa o nezavisnim projektima pa sam intervju samo ovlaš preletio. No, ako vama mainstream nije dozlogrdio prvi dio intervjua vam je ovdje, a drugi tu.

» Ova će vijest svakako obradovati Marina - Marvel ponovo pokreće serijal Iron Fist, a ovaj ga put pišu solidni Ed Brubaker i Ellisov pripuz Matt Fraction. Davidu Aji povjeren je crtački dio posla pa si ovdje slobodno pročitajte razgovor s njim i bacite oko na par finih tabli iz epizode Daredevila koju je Aja nedavno nacrtao.

» Warren Ellis, strip-guru na zalazu i Fu Manchu wannabe, planira izgradnju velikog, besplatnog sajta sa gomilom web stripova pa eto prilike da mu uvalite taj projekt koji vam stoji nerealiziran u ladici. Što se od vas zapravo traži pročitajte ovdje. Warren, između ostalog kaže da neće superherojske stripove i da će biti jako ljut ako samo dečki budu slali. Nabijem te, Warrene, kažem ja.

(Bob)

Post je objavljen 12.08.2006. u 03:42 sati.