Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silentforce

Marketing

Guzice i sise..

Di god pogledan guzice i sise
Svugdi, pari mi se ludin, ljudi
Grudi ka puding, sise
Pari mi se smiju mi se, cice
Bradavice kroz majice se naziru
Nadiru ogromne, veće i veće
Žlijezde mliječne, na njima usta se otvore
“Dobro veče!” mi govore
“Alo,alo, di si?!”, čovječe! “Di si!?”
Na sisi oko, gleda me gleda me....
Di god se okrenem sise i guzice
Njišu se niz ulice, spuštaju se dižu, dišu, cmaču, žvaču tange
Jezde, rade pokrete blage
Sa klupe dupe se diže i giba
Sve bliže i bliže, zijeva ka riba
Govori mi “Alo! Di si?!”
Alo, di san?...
Guze prema meni puze, plove ka meduze
Lignje, dinje, kruške
Jedna za drugom se reda i u mene gleda
Gleda me, gleda me....
Masu me guzica i sisa uhodi u stilu SIS-a
Pitaju me “Di si?!”, da di san
Sise i bulje u mene bulje
U psisi progone me misli o sisi
Dojke, dvojke, trice, četvorke, petice
Šestice, sedmice, osmice
Šire mi se nosnice
Obline atributi, u glavi mi se muti
Od mesa šta mješa u stanju san fleša
Oće me u ludnicu, gledan u guzicu a ona me gleda,
gleda me i kaže mi “Prrrrrr!”

Di god pogledan guzice i sise,
Alo, alo, di siii!
Di god se okrenem gledaju u meneeee!



Eto pretpostavljate o čemu je riječ u današnjem postu, unaprijed molim dečke koji nisu ka velika većina da mi oproste i ne uzmu za zlo neke od mojih tvrdnji..
E pa gdje da počnem? mnogi znanstvenici se još uvijek pitaju zašto su muškarci toliko opsjednuti ženskim grudima, postoji mnogo teorija , ali niti jedna nije potpuno dokazana. iskreno mene za to uopće nije briga jer im to ne daje za pravo da žene doživljavaju kao objekte. izvrstan primjer vidimo u kulturi hip hopa gdje skoro u svakom spotu možemo vidjeti skoro potpuno gola ženska tijela koja služe samo za gledanje i utaživanje u ovom slučaju potpuno životinjskih nagona, iliti ga seksa. općenito , u današnje vrijeme seks je toliko isprostituiran da ne postoji stvar za koju ne možemo reći da je SEXY...sve danas može biti SEXY..sve se vrti oko seksa, i naravno žene su one koje su pod stalnim pritiskom da se svide muškarcima koji idelnim ženama smatraju manekenke i zvijezde koje su naizgled savršene i jako SEXY....trebaš imat usta ga angelina jolie, guzice ka kylie ili j.lopez( ajme meni..) itd. bitnije je koji broj grudnjaka cura ima nego ima li trunku pameti u glavi.sada ne ću govoriti o odgovornosti žena što se nalaze u takvom položaju, ali će i to doći na red..
Već dugo vremena muškarci svoju muževnost dokazuje time s koliko su žena spavali ili bolje rečeno koliko su njih ''okrenili'', a svi znamo da se ženama sa više patnera dodaje epitet ''kurva''i ''drolja''. pogotovo mi se gade muški koji misle ispast neke face u društvu i ispred drugih cura pričajući lovačke priče , a zapravo su vaginu vidili samo u udžbenicima iz biologije, ili u nekom od jeftinih i pregadljivih pornića. mala obavijest; niste veći muškarci ako ste bili sa mnogo žena ( na bilo koji način) ili se samo pravite da ste bili, to samo pokazuje koliko ste jadni i nesigurni i mislite sve svoje komplekse i nezadovoljstva samim sobom potisnuti i kompezirati sa tim. nije mi jasno zašto je toliko muškaraca opsjednuto isključivo tjelesnim da ne vide kako nečija nutrina može biti ljepša i zanimljivija od valjštine..
sada ću stavit jednu umjetničku fotografiju koja prikazuje dvije žene, zanima me kako vi nju doživljavate, kao umjetničko djelo ili dvije gole ženske kojima se vide velike sise...molim vas da mi na to odgovorite...naravno,ako želite...baš me zanimaju komentari...



Image Hosted by ImageShack.us

Završna riječ: molim sve žene da ne dopuste da ih se doživljava ka predmete, ali i one se onda ne bi smile ponašat tako da ih se uopće može na takav način doživljavat, imajte ponosa i nemojte se ponižavat oblačeći se jeftino da bi se svidjele njima jer ko su oni da se mi njima prilagođavamo i budemo nešto šta nismo. nema mi gadnije stvari nego vidit žensku sa ''sisama na izvolite'' i minjaku do one stvari. možda vam je prvi tren drago kad vam neko nešto dobaci, ali vjerujte u tome nema ničega i zato se nećete bolje osjećat koliko god vi sebe u to uvjeravale. ne znači da vridite ka osobe ako imate lika ili vas se naziva ''pičkon''.. da se tako vulgarno i odvratno izrazin... jer svi mi starimo i niko nije vječno lijep, na kraju si ono šta jesi ...ili kao osoba potpuno nestaneš da više ne znaš tko si..jednostavno te više nema..

Post je objavljen 11.08.2006. u 23:41 sati.